Contact  Facebook  Twitter YouTube 
NIEUWS - 7 september 2015

Nieuwbouw Reehorsterweg Zuid in verhuur
Parallel aan de Diedenweg, in de nieuw te ontwikkelen wijk Park Reehorst, komen 40 huurwoningen. 26 woningen worden eind december 2015 opgeleverd en 14 woningen in de tweede helft van 2016. Woningzoekenden kunnen via huiswaarts.nu vanaf maandag 7 september 2015 twee weken reageren op de eerste 26 woningen.
De woningen liggen vlakbij het Hoekelumse bos en bestaande winkels, scholen en NS-station Ede-Wageningen. In de nieuwe woonwijk is veel aandacht voor groen. Zo komt er een prachtig park middenin de wijk. Om de veiligheid in Park Reehorst te waarborgen wordt een nieuwe langzaam verkeersroute aangelegd om zo te zorgen voor een goede verbinding tussen de scholen ten zuiden van deze wijk en het station Ede-Wageningen.

Woninginformatie
De eerste 26 woningen worden in december 2015 compleet met keuken, badkamer en toilet opgeleverd. De vloeren en wanden van de overige ruimtes kunt u naar eigen smaak inrichten. Alle woninginformatie leest u hier.

Passend toewijzen
Woonstede is wettelijk verplicht om deze woningen passend toe te wijzen. Dit houdt in dat de huurprijs moet passen bij uw inkomen. Zie de voorwaarden bij de advertentie op huiswaarts.nu