Contact  Facebook  Twitter YouTube 
NIEUWS - 4 maart 2015
Bouw Gasfabriekterrein Scherpenzeel kan beginnen

Op woensdag 4 maart ondertekenden directeur Marian Teer van Woonstede en directeur Johan Staring van Zegers Bouw de contracten voor de bouw van 16 appartementen en 14 eengezinswoningen op het Gasfabriekterrein in Scherpenzeel.

Precies een jaar geleden keurde de gemeenteraad van Scherpenzeel het gewijzigde bestemmingsplan Gasfabriekterrein goed. In het afgelopen jaar is veel gebeurd. De oude woningen zijn gesloopt, het terrein is gesaneerd en momenteel is de gemeente bezig met de infrastructuur en de riolering. Eind april is dit gereed waarna Zegers Bouw begint met de bouwwerkzaamheden.

“Na een jarenlange periode van onzekerheid waarbij de plannen meerdere keren werden aangepast, zijn we verheugd dat in mei daadwerkelijk gestart wordt met de bouw. Als het weer meewerkt, dan zijn de woningen eind 2015 gereed”, vertelt directeur Marian Teer.

Impressie
Synargio Architecten tekende voor het ontwerp van de appartementen en woningen. Zij hielden daarbij zo veel mogelijk rekening met de wensen van de omwonenden. Rondom de appartementen en eengezinswoningen komen voldoende parkeerplaatsen voor bewoners en omwonenden.