Belvédère


Aan de Dennenlaan in Ede ligt het prachtige appartementengebouw Belvedère. De appartementen zijn bedoeld voor mensen vanaf 55 jaar. Belvédère bestaat uit 98 appartementen en diverse gemeenschappelijke ruimten die door alle bewoners gebruikt worden. 
Het centrum van Ede is vlakbij, net al het NS-station Ede-Wageningen, het bos en de Ginkelse heide. 

Het gebouw 
Het gebouw bestaat uit twee vleugels. Alle appartementen hebben een balkon dat uitkijkt op de royale en prachtig aangelegde tuin. U woont letterlijk in het groen. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Heeft u uw auto liever binnen staan? Dat kan! Belvedère beschikt over 47 garages. 

Wonen met een plus
Belvédère is een balans tussen saamhorigheid en privacy en heeft voorzieningen die u naar eigen wens samenstelt. De receptioniste is uw vaste aanspreekpunt voor een vriendelijke groet of gesprekje, het aannemen van pakketjes als u niet thuis bent, maar ook voor het plannen van afspraken voor kleine klusjes. Deze klusjes bestaan uit bijvoorbeeld uit het ophangen van een lamp of schilderij en worden uitgevoerd door een uit bewoners bestaande klusjesgroep. 
De apotheek, bloemist, rijdende winkel en fruitman komen aan huis en de regiobus stopt bij de bushalte bij u voor de deur. Daarnaast beschikt Belvédère over een eigen cateraar en gezellig restaurant. Eet u uw maaltijd liever in uw appartement? Dan brengt de cateraar de door u gekozen maaltijd bij u thuis. Dat is wat wij noemen wonen met een plus.

Woningen 
De appartementen zijn bereikbaar met een lift. De lift deelt u met één ander appartement. Binnen Belvédère kunt u kiezen uit vier verschillende typen appartementen die u kunt kopen of huren. De appartementen variëren in grootte van 65 m2 tot 96 m2.  In de hal is een meterkast, garderobenis en een toilet. De keuken heeft een hoek opgestelde indeling en diverse inbouwapparatuur. De meeste appartementen hebben twee slaapkamers. De geheel betegelde badkamer bereikt u via de slaapkamer en de hal. De indeling verschilt per appartement, maar iedere badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachineaansluiting. De woonkamer ligt aan de voorzijde van het gebouw en heeft een groot raam. Hierdoor heeft u een heerlijk, lichte kamer, maar ook een prachtig uitzicht over de boomrijke tuin.  Het balkon is vanuit de woonkamer te bereiken.  U heeft een eigen berging op de begane grond. Uw fiets kunt u veilig stallen in de gezamenlijke fietsenberging.

De appartementen die beschikbaar zijn kunt u kopen vanaf € 86.250,00 k.k. of huren vanaf € 765,00 (geen huurtoeslag mogelijk).
Alle informatie leest u in deze brochure. Meer informatie leest u ook op www.serviceflat-belvedere.nl. Wilt u graag een kijkje nemen? U bent van harte welkom! Bel dan voor een afspraak naar telefoonnummer 0318 - 616 812.
 

 
Terug  Terug