Contact  Facebook  Twitter YouTube 
Bereken nu of huurprijs in uw budget past
Nibud ontwikkelt huurwijzer voor Huiswaarts.nu
De één heeft dringend een woning nodig en de ander weet al lang welke woning hij wil. Met Huiswaarts.nu is het mogelijk om op verschillende manieren een woning te zoeken. Maar welke woning past eigenlijk in uw budget? De huurwijzer geeft u in twee minuten antwoord op die vraag.

Huurwijzer

Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) ontwikkelde de huurwijzer. Hiermee weet u in twee minuten of de huur van de woning die u op het oog heeft in uw budget past. Kunt u de huur gemakkelijk betalen of kunt u beter kiezen voor een andere woning? De Huiswaarts huurwijzer helpt u bij het maken van een bewuste keus. 

Hoe werkt het?
De huurwijzer vindt u op www.huiswaarts.nu, klik op ‘uitleg en informatie’. Onder het onderwerp ‘reageren’ staat de huurwijzer.  Hou wel wat gegevens bij de hand voordat u aan de slag gaat, zoals uw inkomen en het energielabel van uw woning. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de huurwijzer en worden niet opgeslagen. 

Wat is Huiswaarts.nu?
Huiswaarts.nu is dé website met het actuele woningaanbod van de woningcorporaties in de gemeenten Wageningen, Ede, Rhenen, Veenendaal, Barneveld en Scherpenzeel. Iedereen die op zoek is naar een huurwoning en ingeschreven staat bij Huiswaarts.nu kan reageren.