Bosroos en Duinroos

De 39 ruime appartementen aan de Rozenlaan en Veenderweg in Ede-West zijn verdeeld over een gebouw van twee etages langs de Rozenlaan en een gebouw van vier etages aan de Veenderweg. De woningen zijn vlakbij het centrum van Ede en het Rozenplein met verschillende winkels.

De gebouwen
Het gebouw aan de Veenderweg en de appartementen op de eerste verdieping aan de Rozenlaan hebben een afgesloten entree met een videofooninstallatie. Alle appartementen op de verdiepingen zijn bereikbaar met de lift. In het gebouw aan de Veenderweg is een ontmoetingsruimte waar bewoners van beide gebouwen gebruik van kunnen maken. Achter en naast het gebouw kunt u uw auto parkeren. Tussen de gebouwen ligt een gemeenschappelijke tuin. 
De woningen 
De appartementen aan de Veenderweg hebben een woonkamer met open keuken van 35m2. De vele ramen in de woonkamer geven de woning veel licht. Er zijn twee slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Er is een inpandige berging en een berging onderin het gebouw waar u uw fietsen kwijt kunt. De woningen hebben een ruim balkon. 

De woningen aan de Rozenlaan zijn iets kleiner. De woonkamer met keuken is 29 m2. Het balkon is 6 m2. Deze woningen hebben ook twee bergingen, 1 inpandig en 1 beneden in het gebouw. 
 
Activiteitencommissie
Er is een activiteitencommissie actief die regelmatig leuke dingen organiseert in de ontmoetingsruimte. Activiteiten die zij organiseren, zijn natuurlijk niet verplicht. Het is wel de ideale manier om uw buren te leren kennen. 

 
Terug  Terug