Buitenkant van uw woning

Woonstede verzorgt grotendeels het onderhoud aan de buitenkant van uw woning. Op vaste momenten onderhouden we bijvoorbeeld schilderwerk en dakgoten. Zo voorkomen we preventief mankementen aan uw woning. En als huurder hoeft u hier zelf niets aan te doen.

Planmatig onderhoud door Woonstede

Op vaste momenten onderhoudt Woonstede de buitenkant van uw woning, zoals schilderwerk, dakbedekking en riolering. Uiteraard krijgt u van ons persoonlijk bericht als de werkzaamheden aan of in uw woning van start gaan. Bent u van mening dat er dit jaar iets moet gebeuren? Vraag
het na bij Woonstede.

Groot onderhoud
Naast planmatig onderhoud aan uw woning, verzorgt Woonstede ook groot onderhoud. We vervangen dan verouderde onderdelen van uw woning, zoals kozijnen, sanitair of leidingen. Uiteraard brengen wij u tijdig op de hoogte wanneer we groot onderhoud aan uw woning plegen.

Berging
Een berging moet tegen regen en wind beschermd zijn. Dit betekent dat vocht- en condensvorming in buitenbergingen bij bepaalde weersomstandigheden in combinatie met hoge luchtvochtigheid niet te voorkomen is. De berging is bedoeld voor het stallen van o.a. fietsen en het bewaren van tuingereedschap. De ruimte is niet geschikt voor het opslaan van vochtgevoelige spullen zoals elektrische apparatuur, koelkasten, e.d. 

 
Terug  Terug

Kijk bij het onderhoud of wij de komende tijd aan en om uw woning werkzaamheden verrichten