Contact  Facebook  Twitter YouTube 

Bunschoterhof, Ede


  
Op het terrein tussen de Verlengde Amsterdamse weg en het Bunschoterpad in Ede worden 55 nieuwe appartementen gebouwd. Het is het terrein waar vroeger de Paasbergschool stond. De appartementen worden ontwikkeld voor mensen met een lichte zorgvraag, of mensen die in de nabije toekomst verwachten zorg nodig te hebben.

De appartementen
Het gaat om 55 appartementen met een half open parkeergarage. Het gaat om driekamerappartementen tussen de 81 en 108 m2 met een huurprijs van ongeveer € 570,- In het ontwerp is aan de ene kant rekening gehouden met beslotenheid en aan de andere kant de mogelijkheid om anderen te ontmoeten. Ook is het gebouw drempelloos en bij de inrichting van de woningen is bijvoorbeeld rekening gehouden met de draaicirkels van rolstoelen. Vilente krijgt een kantoor in het nieuwe appartementengebouw. Dat geeft toekomstige bewoners de mogelijkheid om zorg en aanvullende diensten af te nemen. 


Het gebouw heeft beslotenheid aan de galerijzijde. Daar is ook de half open parkeergararge

Planning
In april 2017 is gestart door Kuiper Bouw en Ontwikkeling uit Arnhem die het gebouw voor Woonstede realiseert. Het hoogste punt wordt verwacht eind 2017 en oplevering in najaar van 2018.


 Artist impression van het gebouw

De woningen worden naar verwachting in februari 2018 geadverteerd. 55-Plussers die ingeschreven staan bij www.huiswaarts.nu kunnen op deze woningen reageren.

 
Terug  Terug