Contact  Facebook  Twitter YouTube 

Werken bij Woonstede

Werken bij Woonstede in Ede betekent 'werken naar je zin' in een flexibele, klantgerichte en open organisatie. Collegialiteit staat bij ons hoog in het vaandel, evenals kwaliteit en een prettige werksfeer. We geven ruimte aan creatieve mensen die initiatieven durven te nemen en die verantwoordelijkheid willen dragen. Bij Woonstede werken circa 135 mensen, van wie circa 30% parttime. Een ploeg, die zich graag en enthousiast inzet voor de woonwensen van onze klanten.

Onze kernwaarden
Woonstede wil mensen helpen meer te kunnen doen en meer te bereiken. De behoeften en dromen op het gebied van wonen vormen de basis voor de ontwikkeling van onze producten en diensten. Onze kernwaarden staan hierbij centraal.

Arbeidsvoorwaarden
Ook hier betekent 'werken naar je zin' voor iedereen wat anders. Zo hecht de een aan flexibiliteit in vrije tijd en een ander wil graag zijn verlofdagen kunnen verkopen. Bij Woonstede heb je keuze in arbeidsvoorwaarden die bij jou passen. Op alle arbeidscontracten van Woonstede is de CAO Woondiensten van toepassing. We vullen de CAO (collectieve arbeidsovereenkomst) aan met goede eigen secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vergoeding voor woon-werkverkeer en de mogelijkheid van een vierdaagse werkweek voor fulltimers.

Meer over ...
StagesVacatures

 
Terug  Terug