Werken bij Woonstede

Waar gaan we voor?
Een thuis is een plek waar je je goed voelt, waar je kunt ontspannen en lekker kunt leven. Woonstede helpt mensen aan een thuis: starters, senioren, jonge gezinnen, uitbreidende gezinnen of juist uit elkaar gaande gezinnen. Onze belangrijkste doelgroep bestaat uit mensen met een inkomen tot € 36.798,- die in de Food Valley wonen. Onze kracht ligt in slim investeren, kwalitatief goed bouwen en efficiënt onderhouden.

Nieuwe collega's
We zoeken nieuwe collega's die hiervoor hun talent willen inzetten. Bij Woonstede krijg je het vertrouwen om initiatief te tonen en buiten de gebaande paden te durven te gaan. Dit noemen we creativiteit en is één van onze kernwaarden samen met klantgericht, resultaatgericht en maatschappelijk betrokken. Deze waarden brengen we in de praktijk goed samen te werken: met elkaar, met huurders, andere maatschappelijke organisaties en ketenpartners.


Hoe is het werken bij Woonstede?
Titus Kroon, onze inkoper Vastgoed en programmaregisseur RGS stapte over van de commerciële sector naar de woningcorporatie. Hij vertelt over deze overstap en over zijn eerste tijd bij Woonstede.
Mijn eerste tijd bij Woonstede

Arbeidsvoorwaarden
Bij Woonstede heb je keuze in arbeidsvoorwaarden die bij jou passen. Op alle arbeidscontracten van Woonstede is de CAO Woondiensten van toepassing. We vullen de CAO (collectieve arbeidsovereenkomst) aan met goede eigen secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vergoeding voor woon-werkverkeer en de mogelijkheid van een vierdaagse werkweek voor fulltimers.

Meer over ...
StagesVacatures

 
Terug  Terug