Woningen

Wilt u wonen in een groene vallei? Met alle voorzieningen in de buurt? Ede ligt in een groene vallei, tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Dat betekent dat natuur, cultuur, recreatie en sport altijd in de buurt zijn.

Ons aanbod van 55-plus woningen is groot. Op diverse, prachtige locaties in Ede en omgeving kunt u zelfstandig wonen met alle voordelen van een ‘seniorenwoning’. Denk maar aan een galerij zonder drempels, een gemeenschappelijke recreatieruimte en parkeergelegenheid voor een eventuele scootmobiel. Meestal is er een actieve bewonerscommissie die leuke activiteiten organiseert. Dat kan in Dennenheuvel aan de Magnolialaan, maar ook de appartementen aan de Kleefsehoek of het schitterend gelegen Belvédère.

In een aantal woongebouwen is zorg vlakbij beschikbaar. Zo is er het Baron van Wassenaerpark in Bennekom, waar zorgteams van Opella beschikbaar zijn. In de Pleinen en de Bunschoterhof wordt de zorg door Vilente geleverd.

Als u hieronder klikt op de links ziet u wat verschillende gebouwen te bieden hebben. Dit is slechts een greep uit ons aanbod voor 55 plussers.
Dennenheuvel
Kleefsehoek
Eikelakkers
Groenendaal
Willem Marisflat
Belvédère

Bosroos en Duinroos
Oester, Zeester en Het Koraal 
Roodenburgh
Zuiderkroon
Weerdestein

Inschrijven en reageren
Inschrijven voor het actuele woningaanbod doet u via huiswaarts.nu. Daar kunt u direct reageren op het actuele aanbod en opties nemen op woningen. Voor inschrijving betaalt u eenmalig €25,- en elk jaar €10,- voor verlenging. Lees op huiswaarts.nu alles over inschrijven en over de verdeling van seniorenwoningen.

Nieuwbouw 55+
Woonstede bouwt door, en nieuwbouw is ook geregeld voor 55+ers. Weten wat we op dit moment bouwen? Kijk hier.

Koopwoningen 55+
Door de verkoop van (nieuwbouw)woningen zorgen we voor extra financiële middelen die investeringen elders in Ede mogelijk maken. Bijvoorbeeld voor wijkvernieuwing. Ook bieden wij koopwoningen voor u aan. Zoals in Belvédère. Daar woont u in een appartement dat voor meer staat dan wonen alleen. Wilt u wonen met een grote plus? Dat kan! U kiest namelijk zelf óf en welke diensten u nu en in de toekomst afneemt.
 
Terug  Terug