Contact  Facebook  Twitter YouTube 

Woningen

Wilt u wonen in een groene vallei? Met alle voorzieningen in de buurt? Ede ligt rondom een groene vallei, tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. In deze omgeving wonen, betekent dat natuurschoon, cultuur, recreatie en sport altijd in de buurt zijn.

Ons aanbod van 55-plus woningen is groot. Op diverse, prachtige locaties in Ede en omgeving kunt u zelfstandig wonen met alle voordelen van een ‘seniorenwoning’. Denk maar aan een galerij zonder drempels, een gemeenschappelijke recreatieruimte en parkeer-gelegenheid voor een eventuele scootmobiel. Meestal is er een actieve bewonerscommissie die tal van activiteiten organiseert. Natuurlijk hoeft u daar geen gebruik van te maken, maar u hebt het wel allemaal binnen handbereik.

Een mooi voorbeeld hiervan is het gebouw Dennenheuvel aan de Magnolialaan, maar ook de appartementen aan de Kleefsehoek of het schitterend gelegen Belvédère.

Als u hieronder klikt op de links ziet u wat verschillende gebouwen te bieden hebben. Dit is slechts een greep uit ons aanbod voor 55 plussers.
Dennenheuvel
Kleefsehoek
Eikelakkers
Groenendaal
Willem Marisflat
Belvédère

Bosroos en Duinroos
Oester, Zeester en Het Koraal 
Roodenburgh
Zuiderkroon
Weerdestein

Inschrijven en reageren
Inschrijven voor het actuele woningaanbod doet u via huiswaarts.nu. Daar kunt u direct reageren op het actuele aanbod en opties nemen op woningen. Voor inschrijving betaalt u eenmalig €25 en elk jaar €10 voor verlenging. Lees op huiswaarts.nu alles over inschrijven en over de verdeling van seniorenwoningen.

Nieuwbouw 55+
Woonstede bouwt door, al wordt dat de komende jaren een stuk minder. Toch proberen we ook voor 55+ers nieuwbouw te realiseren. Weten wat we op dit moment bouwen? Kijk hier.

Koopwoningen 55+
Door de verkoop van (nieuwbouw)woningen zorgen we voor extra financiële middelen die investeringen elders in Ede mogelijk maken. Bijvoorbeeld voor wijkvernieuwing. Ook bieden wij koopwoningen voor u aan. Zoals in Belvédère. Daar woont u in een appartement dat voor meer staat dan wonen alleen. Wilt u wonen met een grote plus? Dat kan! U kiest namelijk zelf óf en welke diensten u nu en in de toekomst afneemt.
 
Terug  Terug