Contact  Facebook  Twitter YouTube 
NIEUWS - 27 januari 2015
Langenhorst na opknapbeurt energiezuiniger

Maandag 26 januari is een nieuwe fase gestart in het onderhoud van de Langenhorst flat in Ede Veldhuizen. Tot nu toe werd aan de buitenzijde van de flat gewerkt, nu gaat Woonstede ook de binnenkant van de woningen opknappen. Dubbel glas, betere isolatie en een nieuw systeem voor warm water zorgen voor meer comfort en energiebesparing.

In totaal worden 154 woningen opgeknapt en aannemer Paul Hardonk Bouw is in elke woning 6 dagen aan het werk. Niet alleen het glas wordt vervangen maar bijna alle woningen krijgen een nieuwe keuken, nieuw sanitair in badkamer en toilet en waar nodig nieuw leidingwerk en wandtegels. Van buiten wordt de flat geïsoleerd en geschilderd.

Ervaring met opknappen
Het is prettig als je woning is opgeknapt, maar je zit toch ruim een week in de rommel. Daarom is er een team van Woonstede dat contact onderhoudt met de bewoners. Men heeft vooraf een boekje gekregen met informatie over wat er gaat gebeuren en er is een informatieavond gehouden. Wie een vraag heeft, kan terecht bij vaste contactpersonen bij Woonstede en aannemer Paul Hardonk Bouw die veel ervaring heeft met het opknappen van flats. Als het weer meewerkt, wordt de laatste woning eind maart opgeleverd.