Contact  Facebook  Twitter YouTube 
NIEUWS - 9 februari 2015
Eerste bewoners Smachtenburg Harskamp verrast met bloemetje

Vandaag ontvingen de eerste bewoners van het project Smachtenburg in Harskamp de sleutel van hun woning. Directeur Marian Teer kwam langs om hen te feliciteren met een bloemetje. Deze week worden 16 eengezinswoningen in Harskamp opgeleverd.

De familie Everhardus kreeg maandagmorgen de sleutels van Woonstede. Mevrouw Everhardus vertelt dat ze heel erg naar dit moment hebben uitgekeken: “Elke week gingen we foto’s maken hoe het proces verliep. We hebben ook een Facebookpagina opgericht zodat we de andere nieuwe bewoners alvast wat beter kunnen leren kennen.” Extra bijzonder vonden ze het dat ze als eerste de sleutel kregen van hun ‘droompaleisje’.

Ondersteuning in de wijk
Het gebied Smachtenburg is aangewezen als zone voor wonen en zorg. Dit concept komt tot uitdrukking in het appartementengebouw met 10 appartementen, een wijkservicecentrum en kleinschalige woningen voor 21 mensen met dementie en/of chronisch lichamelijke beperkingen. Woonstede en Opella bundelen de krachten waarbij Woonstede zorgt voor goed onderhouden en betaalbare woningen. Zorgdienstverlener Opella zorgt voor zorg en servicediensten in de wijk. Het project is ontworpen door Theo Verburg Architecten en gebouwd door Kelderman Bouw uit Ede.