Contact  Facebook  Twitter YouTube 
NIEUWS - 9 maart 2015
Woonstede bouwt 40 woningen aan Pollekamp
Maandag 9 maart was de officiële start van de bouw van de woningen in de nieuwe wijk Het Nieuwe Landgoed in Ede. Dura Vermeer Bouw uit Hengelo realiseert in opdracht van Woonstede 18 eengezinswoningen en 22 appartementen.

Als feestelijke start van de bouw onthulde Marian Teer, directeur van Woonstede samen met directeur Henk Pluimers van Dura Vermeer de straatnaam Pollekamp. Deze naam krijgt ook het appartementengebouw. De naam verwijst naar vroegere tijden, toen heette het stuk grond ook al Pollekamp of Polle-kampjes.

Het Nieuwe Landgoed
Tussen de woonwijken Kernhem en Veldhuizen ligt het gebied Het Nieuwe Landgoed. Begin 2005 werd de eerste opzet gemaakt om de nieuwe wijk Kernhem beter te verbinden met Ede via het Nieuwe Landgoed. Woonstede bouwt in totaal 40 woningen aan de rand van Veldhuizen, ook wel bekend als de ‘Parkrand’.

De woningen
Het appartementengebouw heeft 22 appartementen met een huurprijs onder de huurtoeslaggrens. De woningen worden rond de zomer aangeboden via www.huiswaarts.nu Dit wordt tijdig bekend gemaakt via de website en het Twitteraccount van Woonstede. Naar verwachting wordt het project eind 2015 opgeleverd.