Contact  Facebook  Twitter YouTube 

Uitvindersbuurt veld D


Artist impression van het appartementengebouw bezien vanaf het park

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het laatste stukje nieuwbouw in de Uitvindersbuurt in Ede. Veld D aan de Nieuwe Maanderbuurtweg is het sluitstuk van de Uitvindersbuurt. Net als een puzzelstuk moet het aan de randen passend aansluiten en iets toevoegen aan het geheel.

De architectuur is van Synargio Architecten uit Ede die beelden van het voorlopig ontwerp hebben gemaakt. Dat betekent dat er nog het een en ander aan de ontwerpen kan veranderen. Een toelichting op het plan is te vinden op de website van de Uitvindersbuurt.

Hoe staat het ervoor?
De bedoeling is om na de bouwvak van 2017 te starten met de bouw van de woningen. De bouwtijd is ongeveer een jaar. Het is nog niet bekend wanneer de woningen via www.huiswaarts.nu geadverteerd worden. Om te kunnen reageren moet u wel ingeschreven staan bij www.huiswaarts.nu.


Een artist impression van het plan gezien vanaf de Doornlaan.

Wat komt er? Er komen 29 eengezinswoningen (huur) en aan de parkzijde komt een appartementengebouw met 24 appartementen. Aan de Nieuwe Maanderbuurtweg komen 9 koopwoningen die t.z.t. door de aannemer worden verkocht. 


Het plan gezien vanaf boven. Rechts boven is de kruising van de Nieuwe Maanderbuurtweg en de Doornlaan.
  
 
Terug  Terug