Contact  Facebook  Twitter YouTube 
NIEUWS - 7 september 2017

Helpt u ons onze maatschappelijke vraagstukken oplossen?

 

Vacature: lid Raad van Commissarissen
met een maatschappelijk profiel in zorg, welzijn of duurzaamheid

U heeft maatschappelijke sensitiviteit en voelt maatschappelijke verantwoordelijkheid voor onze regio. U heeft bij voorkeur ervaring in een bestuurlijke of professionele rol verankerd in zorg, welzijn of duurzaamheid. U weet die verankering te vertalen naar (potentiële) huurders met een lager inkomen. Van u wordt verwacht dat u in werk óf privé aantoonbaar affiniteit heeft met onze doelgroep en deze affiniteit inzet om maatschappelijke vraagstukken op te lossen. 

U bent ervaren in het afwegen van maatschappelijk en financieel rendement. Ook brengt u bestuurlijke intelligentie en intuïtie mee. U bent een verbinder en hebt gevoel voor verhoudingen tussen partijen en bent gericht op samenwerking. U streeft naar samenwerkingsverbanden om regionale maatschappelijke vraagstukken tot een oplossing te brengen. U heeft kennis en inzicht in financiën en in bestuurlijke, sociale en communicatieprocessen. 

Verbondenheid met ons werkgebied FoodValley is een pre, maar ook kandidaten van buiten ons werkgebied worden van harte uitgenodigd om te solliciteren. Het is uw taak toe te zien op het beleid en de resultaten van Woonstede als maatschappelijke onderneming en u bent als geen ander op de hoogte van de regionale maatschappelijke ontwikkelingen.

Benieuwd naar deze functie en wilt u reageren? Bekijk de pagina