Contact  Facebook  Twitter YouTube 

Bruinhorsterlaan, Scherpenzeel

Advertentietermijn gesloten
  

Op het terrein van de voormalige Bruinhorstschool in Scherpenzeel komen in totaal 14 woningen te staan. Woonstede en Bouwbedrijf Kreeft werken samen om de woningbouw te realiseren. Tien eengezinswoningen worden via Woonstede verhuurd. Ook komen er vier levensloopbestendige koopwoningen, deze worden door de aannemer verkocht via T&A van Es makelaardij. Het ontwerp komt van Buro voor Bouwkunde uit Scherpenzeel.Eengezinswoningen

Het gaat om 10 eengezinswoningen met drie slaapkamers, berging en tuin met een huurprijs van €597,29. De woningen worden voorzien van een energiezuinige installatie, zijn aardgasloos en krijgen zonnepanelen op het dak. Dat betekent dat u alleen elektrisch kunt koken.

Tekeningen
Met behulp van de situatieschets kunt u kijken hoe de woningen zijn gesitueerd. Daarna kunt u op bouwnummer de tekeningen bekijken. 

Indeling 
De eengezinswoningen hebben een woonoppervlak van 76 m². De woonkamer (ca. 29 m²) staat in open verbinding met de keuken. De woonkamer heeft een deur naar de achtertuin. De tuin heeft een houten berging (ca. 6 m²). Aan de voorzijde is een kleine tuin, die aan de voorzijde is afgesloten met een lage haag.
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers (ca. 12,3, 8,6 en 5,8 m²) en een badkamer. De badkamer (ca. 4 m²) is voorzien van douche, toilet en wastafel. 
Op zolder is een open ruimte (17,6 m²) met aansluiting voor de wasmachine, warmtepomp en de mechanische ventilatie unit. Een klein dakraam geeft deze ruimte daglicht en frisse lucht.
De woningen hebben een vergelijkbare indeling, maar de oppervlakte van de tuin varieert tussen de 51 m² en 111 m².

De eengezinswoningen zijn voorzien van een water-luchtwarmtepomp installatie. Deze energiezuinige installatie regelt de warmte en warm water in de woning. Met deze installatie en door de zonnepanelen op het dak bespaart u als huurder op uw energielasten.Overige informatie
Huurprijs: € 597,29-*
Servicekosten: tussen de € 24,82 en € 34,88 Dit heeft te maken met het aantal zonnepanelen op het dak
*Let op: genoemde huurprijs geldt als de woning voor 1 juli 2018 wordt opgeleverd. Daarna worden de huurprijzen aangepast in verband met huurverhoging.

Reageren op deze woningen 
Wie kunnen reageren?
Woonstede is wettelijk verplicht om vrijkomende woningen passen toe te wijzen, klik hier voor informatie. Huishoudens met een maximaal belastbaar verzamelinkomen tot en met € 36.799,- per jaar kunnen reageren.

Wie heeft voorrang bij de toewijzing?
1-persoonshuishoudens met een maximaal belastbaar verzamelinkomen tot en met € 22.400,- per jaar en meerpersoonshuishoudens met een maximaal belastbaar verzamelinkomen tot en met € 30.400,- per jaar hebben voorrang bij de verdeling van de woning.

Inkomensverklaring Belastingdienst verplicht
Vraag nu al de inkomensverklaring aan voor alle volwassenen in uw huishouden (behalve uw kinderen), ook wanneer die volwassenen geen inkomen hebben. Dit kan via DigiD op Mijn Belastingdienst of via de Belastingtelefoon is 0800-0543. Let op: zijn de gevraagde documenten niet voor de gestelde termijn binnen, dan wordt u voor de woning afgewezen.
Klik hier wanneer u wil weten of deze woning in uw budget past.

Planning
In december begint Bouwbedrijf Kreeft met het grondwerk en enkele weken later start de bouw van de woningen. Naar verwachting worden de woningen in het tweede kwartaal van 2018 opgeleverd.

 

 
Terug  Terug