Eikelakkers

Aan de Eikelakkers liggen drie gebouwen die bestaan uit drie verdiepingen en zijn bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder. In totaal zijn er 95 woningen. De woningen liggen zowel aan de voor- als achterzijde van de gebouwen en zijn gescheiden via een corridor. De woningen aan de voorzijde hebben een schitterend uitzicht over het centrum van Ede. De markt, winkels en andere voorzieningen zijn dan ook op loopafstand. Het bos en de Ginkelse heide zijn ook om de hoek.

De gebouwen
Elk gebouw heeft een lift en de ingangen zijn afgesloten. Er is een parkeerterrein en parkeren is hier alleen toegestaan voor vergunninghouders. U heeft dan ook gegarandeerd plaats. De vergunning kunt u aanvragen bij de gemeente Ede. Vlakbij is een bushalte en station Ede-Centrum is op loopafstand. Er zijn scootmobielplaatsen aanwezig en buiten op het terrein liggen garages. Deze zitten niet bij de huurprijs van de woningen inbegrepen, hiervoor is een aparte wachtlijst.Woningen

De woningen aan de Eikelakkers zijn gelijkvloers en hebben een woonkamer (27 m2) met open keuken (4,5m2) en twee slaapkamers (14m2 en 7 m2). Op de begane grond zijn de tuinen gemiddeld 54 m2. De woningen op de verdiepingen hebben een balkon van ca. 9 m2. De badkamer is 3,5 m2. Er is een apart toilet. Ook heeft u een inpandige berging (3m2).

De woningen hebben energielabel C. De gemiddelde huurprijs voor een woning is ongeveer € 565,- per maand. De servicekosten zijn ongeveer € 19,00 en bestaan uit stroomkosten voor de algemene voorzieningen en schoonmaken van het trappenhuis. Uw afval kunt u kwijt in de ondergrondse afvalcontainers net buiten het complex.

Bewonerscommissie
Er is geen bewonerscommissie aanwezig. Toch zijn er een aantal enthousiaste bewoners die graag wat organiseren. 
Terug  Terug