Contact  Facebook  Twitter YouTube 
NIEUWS - 7 december 2015

Reageer nu op nieuwbouw Heijhorst
Vandaag, maandag 7 december, start de reactietermijn van de 5 eengezinswoningen Heijhorst in Scherpenzeel. Reageren kan via huiswaarts.nu. De bouw van het project ligt op schema. Als het zo voorspoedig blijft gaan, is de oplevering van de woningen van het Gasfabriekterrein in maart/april 2016.

Heijhorst
De 5 eengezinswoningen aan de Burgemeester Colijn de Raatsingel worden gebouwd in de nieuwe wijk Heijhorst, waar in totaal 85 nieuwe woningen komen. Vanuit de nieuwe wijk loopt u zo naar de supermarkt, de basisschool en het park met Huize Scherpenzeel. Via de N224 bent u snel op de N226 naar Leusden en Amersfoort. De vijf woningen worden compleet met keuken, badkamer en toilet opgeleverd. De vloeren en wanden van de overige ruimtes kunt u naar eigen smaak inrichten. De wanden worden behangklaar opgeleverd.  Meer woninginformatie leest u hier.

Verhuur via Huiswaarts.nu
De verhuur van de woningen verloopt via huiswaarts.nu, dé website met het actuele woningaanbod van de woningcorporaties in de gemeenten Wageningen, Ede, Rhenen, Veenendaal, Barneveld en Scherpenzeel. Iedereen die op zoek is naar een huurwoning moet ingeschreven staan bij huiswaarts.nu.