Hoe kunt u de huur betalen?

Uw huur betaalt u per maand, vooraf. U maakt het zelf over of geeft Woonstede een machtiging om het automatisch af te schrijven. Voor het betalen van de huur vraagt Woonstede u een machtiging af te geven voor een automatische incasso.

Als u kiest voor een automatische incasso dan wordt iedere 2e werkdag van de maand automatisch het juiste huurbedrag van uw bankrekening afgeschreven. Dit is de meest eenvoudige methode om ervoor te zorgen dat u iedere maand op tijd uw huur betaalt. Wilt u kiezen voor deze zorgeloze manier van betalen, dan kunt u de machtiging invullen en naar ons per mail of per post terugsturen.

  • Huurt u van Woonstede een woning/garage/scootmobielplek, kies dan voor de machtiging.
  • Heeft u een apart energiecontract bij Woonstede, vult u hiervoor dan ook deze machtiging in.
  • Huurt u van Plicht Getrouw een woning, kies dan voor deze machtiging.

Zorg altijd voor voldoende saldo op uw rekening, dan wordt betalen nooit een probleem. Lees hier wat er gebeurt als u niet wil of kan betalen.

Huur overmaken

Wie niet via automatische incasso betaalt, kreeg tot nu toe rond de 25ste van de maand een acceptgiro voor de huur van de komende maand. Met ingang van juni 2017 wordt dit anders en verdwijnt de acceptgiro. U ontvangt op 24 mei een mail of sms van ons met een betaallink. Met deze link kunt u via uw eigen bank vervolgens de huur betalen. Voor de vijfde dag van de nieuwe maand moet de huur zijn overgemaakt.

In dit filmpje leggen wij u uit hoe u eenvoudig en zonder zorgen uw huur op tijd kunt betalen: 

Betalingsregeling

Heeft u problemen om aan uw betalingsverplichting te voldoen, neem dan zo snel mogelijk contact op met een van onze incassoconsulenten via incasso@woonstede.nl. U kunt dan om een betalingsregeling vragen.

Huurtoeslag

Heeft u al aan huurtoeslag gedacht? Wie teveel huur betaalt in verhouding tot het inkomen, kan voor huurtoeslag in aanmerking komen. Meer informatie is te vinden op www.toeslagen.nl of via tel. 0800 - 0543. Woonstede is altijd bereid om samen met u en eventuele andere instanties naar een oplossing te zoeken. Wij gaan altijd vertrouwelijk om met uw gegevens. Andere organisaties worden alleen ingelicht na overleg met u.

Handige links
 
Terug  Terug

Betaal op tijd, dat voorkomt problemen!