Contact  Facebook  Twitter YouTube 
NIEUWS - 29 september 2015
Informatiemarkt Woon Bewust vrijdag 2 oktober

Wilt u ook langer zelfstandig in uw eigen huis blijven wonen? Wist u dat daarvoor veel mogelijkheden zijn? Kom dan vrijdag 2 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur naar de informatiemarkt Woon Bewust. Naast tips en informatie over woningaanpassingen is er aandacht voor energiebesparing, voeding en beweging.

De markt is één van de onderdelen van de regionale campagne Woon Bewust. Het doel van deze campagne is om mensen bewust te maken van de mogelijkheden om langer zelfstandig thuis te wonen. Met het ouder worden kunnen problemen ontstaan waardoor de woning niet meer zo prettig is als voorheen. Er zijn allerlei kleine en grotere aanpassingen mogelijk, waardoor de woning veilig en comfortabel blijft.

Programma
De informatiemarkt is in het raadhuis van de gemeente aan de Bergstraat 4 in Ede. Er is een doorlopend programma van 13.00 - 17.00 uur. Wethouder Marije Eleveld opent om 13.30 uur de informatiemarkt. Gedurende de gehele middag is er gelegenheid om kraampjes te bezoeken van organisaties op het gebied van wonen, welzijn, zorg en energiebesparing. De toegang is gratis.

Meer informatie
Op de website www.woonbewustede.nl zijn allerlei praktische tips te vinden over bewust wonen en bewust leven. Ook is het mogelijk om een persoonlijk advies op maat aan te vragen van een vrijwillige Woon Bewust adviseur. Aan de hand van een checklist geeft de vrijwilliger vrijblijvend advies over de mogelijkheden om de woning aan te passen.

Wilt u graag naar de informatiebijeenkomst komen, maar lukt dat niet op 2 oktober? In Lunteren wordt ook een informatiemarkt Woon Bewust gehouden. Op vrijdag 13 november bent u tussen 13.00 en 17.00 uur van harte welkom in het Westhoffhuis in Lunteren.