Kleefsehoek

Het gebouw Kleefsehof ligt in het centrum van Ede en telt 122 appartementen, verdeeld over vier etages. Deze appartementen zijn bedoeld voor woningzoekenden van 55 jaar en ouder. De gezellige winkelstraten van Ede met een grote diversiteit aan boetieks, winkels en supermarkten zijn vlakbij. Net als de bossen, de bibliotheek en het station Ede-Centrum. Het gebouw heeft een gesloten entree en een afgesloten parkeerplaats.

Woningen
De woningen hebben een woonkamer 24,5 m2, een aparte keuken van 6 m2. Er zijn twee slaapkamers van 12 en 5,5 m2. De badkamer met toilet is 5,5 m2. Er is een inpandige berging en buiten de woning een schuur waar u uw fietsen in kwijt kunt (5,5 m2). De woningen op de begane grond hebben een eigen terras van ca. 52 m2. De etagewoningen hebben een balkon van 5,5 m2.Bewonerscommissie

De Kleefsehof heeft een actieve bewonerscommissie die tal van activiteiten organiseert. Via het Hofnieuws houden zij u op de hoogte van de wekelijkse activiteiten. Ook zijn zij bereid te helpen met praktische zaken waar u onverhoopt mee te maken krijgt. Activiteiten die de bewonerscommissie organiseert, zijn natuurlijk niet verplicht. Het is wel de ideale manier om uw buren te leren kennen.
 
Terug  Terug