Oester, Zeester, Het Koraal


De gebouwen Oester, Zeester en Het Koraal liggen vlakbij het centrum van Ede en hebben gezamenlijk 112 appartementen, verdeeld over drie etages. Deze appartementen zijn bedoeld voor woningzoekenden van 55 jaar en ouder. De gezellige winkelstraten van Ede met een grote diversiteit aan boetieks, winkels en supermarkten zijn vlakbij. Net als de bibliotheek en het station Ede-Centrum. De gebouwen hebben een gesloten entree.
 


Woningen

De plattegronden van de woningen verschillen in afmeting. Maar de meeste hebben een woonkamer van 21 m2 en een aparte keuken van 6,5 m2. Er zijn twee slaapkamers van 13 en 6 m2. Er is nog een aparte kamer van 6 m2. De badkamer 3,5 m2 en er is een apart toilet. Buiten de woning is de schuur waar u uw fietsen in kwijt kunt (5,5 m2). De woningen op de begane grond hebben een eigen terras van ca. 10 m2. De etagewoningen hebben een balkon van bijna 6 m2. Enkele woningen zijn gereserveerd voor Focus cliënten.

Activiteitencommissie
De gebouwen hebben een activiteitencommissie ‘Veenderlo’ die tal van activiteiten organiseert in de gezamenlijke ruimte De Boeg. Activiteiten die zij organiseren, zijn natuurlijk niet verplicht. Het is wel de ideale manier om uw buren te leren kennen. 

 
Terug  Terug