Contact  Facebook  Twitter YouTube 
NIEUWS - 27 november 2015

Woonstede levert 40 woningen op aan Pollekamp

Aan de Pollekamp in Ede Veldhuizen werd een tulpboom geplant door directeur Marian Teer van Woonstede en directeur Henk Pluimers van Dura Vermeer. De eerste bewoners van dit stukje Nieuwe Landgoed kregen de sleutel van hun gloednieuwe woning. In totaal worden 18 eengezinswoningen en 22 appartementen opgeleverd.

Als feestelijke oplevering werd een boom geplant op het binnenterrein. Marian Teer is blij met dit nieuwe project: “Er is veel vraag naar dit soort energiezuinige nieuwbouwwoningen die er ook nog eens prachtig uitzien. Het is een mooi accent langs de N224 en daarmee gezichtsbepalend voor de wijk Veldhuizen. We hopen volgend jaar opnieuw zo’n 160 nieuwbouwwoningen op te leveren in Ede en omgeving.”

Bewoners enthousiast
De bewoners konden in oktober al een kijkje komen nemen in hun nieuwe appartement. Men kon alvast maten opnemen voor gordijnen en andere bekleding. De eerste huurders kregen op 9 november de eerste sleutel en de laatste woning wordt 10 december opgeleverd.

Het Nieuwe Landgoed
Tussen de woonwijken Kernhem en Veldhuizen ligt het gebied Het Nieuwe Landgoed. Begin 2005 werd de eerste opzet gemaakt om de nieuwe wijk Kernhem beter te verbinden met Ede via het Nieuwe Landgoed. Woonstede heeft 40 woningen gerealiseerd aan de rand van Veldhuizen, ook wel bekend als de ‘Parkrand’. Het ontwerp is van Synargio Architecten uit Ede.