Contact  Facebook  Twitter YouTube 

Parklaan, Scherpenzeel


Aan de Parklaan in het centrum van Scherpenzeel komen 24 appartementen te staan. Het ontwerp komt van Synargio architecten. Aannemer Zegers realiseert de woningen. De appartementen liggen naast het woonservicegebouw Huis in de Wei. Zorggroep ENA biedt vanuit dit gebouw indien gewenst zorg en dienstverlening.

Bekijk hier het filmpje hoe de woningen er aan de buitenkant uit komen te zien. Gemaakt door Synargio Architecten Ede.

Appartementen
Het gebouw heeft drie woonlagen en is voorzien van een lift. De appartementen hebben een grote slaapkamer, een grote en rolstoelvriendelijke badkamer, zijn drempelloos en hebben een inpandige berging. In de berging komt een oplaadplek voor een scootmobiel en vanuit de berging is de woning te betreden. Daarnaast is er de mogelijkheid om een gedeelte van de woonkamer af te schermen voor een logeer- of hobbykamer. De balkons kijken uit over de vijver aan de Parklaan.

Duurzaam en energiebesparend
De appartementen worden energiezuinig. Hierdoor vallen de servicekosten voor huurders laag uit. De appartementen zijn aardgasloos, dit zorgt er voor dat er alleen elektrisch gekookt kan worden. Daarnaast komt het dak vol te liggen met zonnepanelen en water-luchtwarmtepompen. Deze energiezuinige installaties zorgen voor warmte en warm water in de appartementen. Ieder appartement krijgt tussen de zes en negen zonnepanelen. 

Planning
Half februari werd er een startbouw evenement georganiseerd waarbij het bouwbord werd onthuld. Meer over dit evenement leest u hier.

Vanaf eind mei 2018 is er meer informatie beschikbaar over dit project.

 
Terug  Terug