Contact  Facebook  Twitter YouTube 

Reehorsterweg Midden, Ede


(advertentietermijn verstreken)

Momenteel worden er in het midden van Park Reehorst 21 eengezinswoningen, 7 appartementen en 1 maisonnettewoning gebouwd. Deze zijn naar verwachting in juli 2017 klaar. 

Tekeningen en plattegronden
Wonen in Park Reehorst betekent wonen in een bestaande nieuwe wijk. Tussen de Zandlaan, de Oude Kerkweg, de Diedenweg en de Sportlaan in Ede komen in totaal 240 nieuwe koop- en huurwoningen. De laatste woningen worden in 2020 opgeleverd. Om een idee te krijgen waar de verschillende woningtypen in Park Reehorst Midden komen kunt u de situatieschets bekijken. Voor de indeling van de diverse woningtypen kunt u de plattegronden bekijken van de hoekwoningen, tussenwoningen, appartementen en de maisonnettewoning. Op de gevelaanzichten ziet u het aanzicht van de verschillende blokken.

Omschrijving hoek- en tussenwoningen
In totaal zijn er 21 eengezinswoningen, waarvan 14 tussenwoningen en 7 hoekwoningen. 2 tussenwoningen zijn bestemd voor urgenten. De overige 19 woningen worden via huiswaarts.nu aangeboden. Per blok zijn de hoek- en tussenwoningen gespiegeld. Alle woningen hebben een woonkamer met open keuken. Er zit geen trapkast in de woonkamer. Het toilet in de hal heeft een staande pot. De keuken bestaat uit een keukenblok van 170 cm met twee bovenkasten. De woonkamer heeft een deur naar de tuin. Alle woningen zijn via een achterom bereikbaar.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is betegeld tot 1,80 m en in de douchehoek tot aan het plafond. Er is een douche, staand toilet en wastafel. Op zolder hangt de mechanische ventilatiebox en is een aansluiting voor de wasmachine. Een klein dakraam zorgt op zolder voor daglicht en frisse lucht. Enkele tussenwoningen hebben meer sta-ruimte op zolder door een verhoogd dak. Twee hoekwoningen hebben drie extra ramen in de zijgevel.

Op het gevelaanzicht ziet u welke tussenwoningen een verhoogd dak hebben.

Groen
De gemiddelde oppervlakte van de voor- en achtertuin van de tussenwoningen ligt tussen de 40 en 64 m2. De gemiddelde oppervlakte van de voor- en achtertuin van de hoekwoningen ligt tussen de 48 en 121 m2. In alle tuinen staat een houten berging en is een opstelplaats voor containers.

Alle woningen hebben aan de voorkant op de erfgrens met de openbare weg een haag. Deze haag moet blijven staan en wordt gesnoeid door Woonstede. Hiervoor betaalt u servicekosten. De hoekwoningen met een zij-tuin die grenst aan de openbare ruimte hebben op de erfgrens een hekwerk met hedera (klimop). Deze moet u zelf onderhouden.

Huurprijs en servicekosten
De huurprijs van een tussenwoning is € 635,04 en de servicekosten zijn € 5,36 voor het glasfonds en onderhoud van de hagen. In sommige gevallen wordt de huurprijs van een tussenwoning verlaagd naar € 592,55. In de advertentie kunt u zien wanneer u hiervoor in aanmerking komt.

De huurprijs van een hoekwoning is € 657,39 en de servicekosten zijn € 5,36 voor het glasfonds en onderhoud van de hagen

Omschrijving appartementen
In totaal zijn er 7 appartementen waarvan 3 appartementen zijn bestemd voor urgenten. De overige 4 appartementen worden via huiswaarts.nu aangeboden. De appartementen liggen op de begane grond of op de eerste verdieping. De appartementen op de 2e verdieping zijn bestemd voor urgenten. De toegang tot de appartementen zit op de begane grond en 1e verdieping, waar je komt via een gemeenschappelijke hal. Bezoekers kunnen op de begane grond aanbellen via een intercom. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, een aparte slaapkamer en een badkamer. De badkamer is betegeld tot 1,80 m en in de douchehoek tot aan het plafond. Er is een douche, staand toilet en wastafel.

Groen
De appartementen op de begane grond hebben een eigen achtertuin tussen de 34 en 39 m2. De appartementen op de eerste verdieping hebben geen eigen buitenruimte.

Alle appartementen hebben een gezamenlijke voortuin en op de erfgrens met de openbare weg een haag. De voortuin en haag worden onderhouden door Woonstede. Hiervoor betaalt u servicekosten. Alle appartementen hebben een houten berging en een opstelplaats voor containers.

 

Huurprijs en servicekosten
De netto huurprijs is € 475,00 en de servicekosten liggen tussen de € 9,36 en € 9,86 voor het glasfonds, onderhoud van de hagen en voortuin en de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimte. In sommige gevallen wordt de huurprijs verlaagd naar € 414,01 als u jonger bent dan 23 jaar. In de advertentie kunt u lezen wanneer u hiervoor in aanmerking komt.

Omschrijving maisonnettewoning
Er is 1 maisonnettewoning beschikbaar. Deze wordt aangeboden via huiswaarts.nu. De maisonnettewoning ligt op de eerste en tweede verdieping. Het appartement op de begane grond is bestemd voor een urgente. De toegang tot de woning zit op de eerste verdieping, waar je komt via een gemeenschappelijke hal. Bezoekers kunnen op de begane grond aanbellen via een intercom. De woonkamer met open keuken ligt op de eerste verdieping. Hier is ook een apart toilet met een staande pot. De tweede verdieping geeft toegang tot twee slaapkamers en een ruime badkamer. De badkamer is betegeld tot 1,80 m en in de douchehoek tot aan het plafond. Er is een douche, staand toilet en wastafel. Vanuit de woonkamer loopt er een draaitrap naar een eigen achtertuin van ca 17 m2. De andere helft van de achtertuin is van het appartement op de begane grond.

Groen
Er is een gezamenlijke voortuin en op de erfgrens met de openbare weg een haag. De voortuin en haag worden onderhouden door Woonstede. Hiervoor betaalt u servicekosten. De woning heeft een eigen houten berging en een opstelplaats voor containers.

Huurprijs en servicekosten
De netto huurprijs van de maisonnettewoning is € 592,54 en de servicekosten zijn € 10,36 voor het glasfonds, onderhoud van de hagen en voortuin en de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimte.

Oplevering
Alle woningen worden compleet met een standaard keuken, badkamer en toilet opgeleverd. U heeft geen keuze in bijvoorbeeld kastjes, kleur of tegels. De vloeren en wanden van de overige ruimtes kunt u naar eigen smaak inrichten. De woningen worden naar verwachting net voor de zomervakantie van 2017 opgeleverd, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Goed om te weten
Alle woningen worden aangesloten op de Bio-energiecentrale de Vallei. Dit maakt Warmtebedrijf Ede uw energieleverancier, u kunt deze dus niet zelf kiezen. U betaalt een voorschot van € 100,- per maand, waarvan € 42,- vastrecht tarief. Er is geen gasaansluiting in de woningen. Dit betekent dat u alleen elektrisch kunt koken. Let er bij de aanschaf van een fornuis op dat u alleen kunt koken met een 2-fase aansluiting (2x 230 volt). Alle woningen zijn verder voorzien van draai/kiepramen, rookmelders en centrale verwarming d.m.v. radiatoren. De zolder van de tussen- en hoekwoningen is niet verwarmd.

Voorzieningen
Uw auto kunt u parkeren op de openbare parkeerplaatsen in de straat. Een groen, centraal gelegen park en verschillende woningtypen maken Park Reehorst compleet. Winkels, scholen en sportvoorzieningen zijn al in de buurt. Net als goede uitvalswegen en station Ede-Wageningen. Kijk voor meer informatie op: www.parkreehorst.nl 
Terug  Terug