Contact  Facebook  Twitter YouTube 

Woonpark Veenderhorst, Ede

36 eengezinswoningen

Deze woningen zijn al geadverteerd
  
Woonpark Veenderhorst ligt aan de rand van Veldhuizen op de plek waar vroeger de Luyhorstflats stonden. In de laatste fase worden vanaf 2017 nog 36 eengezinswoningen gebouwd. Daarnaast wordt een nieuw parkje aangelegd. 

Voorzieningen
De wijk Veldhuizen is een groen opgezette wijk met veel speelplekken voor kinderen. Uw dagelijkse boodschappen doet u bij winkelcentrum Bellestein waar ook een gezondheidscentrum, een apotheek en verschillende andere winkels zijn. Woningen aan het park zijn aan de voorzijde niet bereikbaar met de auto.

Goed om te weten
Alle woningen krijgen verwarming (CV) en warm water via Bio-energiecentrale de Vallei. U bent daarom aangesloten bij Warmtebedrijf Ede en kunt uw energieleverancier dus niet zelf kiezen. U betaalt hiervoor een voorschot van ca. € 100,- per maand waarvan € 42,- vast tarief. Er is geen gasaansluiting in de woningen, dat betekent dat u alleen elektrisch kunt koken (met een 2-fasenaansluiting). Van de 36 woningen worden 4 woningen toegewezen aan woningzoekenden met een urgentie.

Oplevering
De eerste eengezinswoningen worden naar verwachting in juni / juli 2017 opgeleverd. 

Facebookpagina
Aannemer Trebbe houdt een Facebookpagina bij van de bouw. Hier is van week tot week te volgen hoe de bouw verloopt.

Woningbeschrijvingen

Als u zich wilt orienteren op de woningen, kunt u het beste de situatieschets bekijken. Om een idee te krijgen over de indeling van de woning kunt u een plattegrond van een hoekwoning en van een tussenwoning bekijken. Op het gevelaanzicht kunt u zien waar de daken (kappen) iets verhoogd zijn. Hierdoor is bij deze woningen iets meer stahoogte op de zolder.

Indeling
De eengezinswoningen (zowel hoek- als tussenwoning) hebben hetzelfde woonoppervlak. Dat is een woonkamer (ca. 20 m²) met open keuken. De keuken (ca. 9,5 m²) bestaat uit een keukenblok van 170 cm met twee bovenkasten. Op de begane grond en op de verdieping heeft de woning radiatoren voor verwarming. De woonkamer heeft onder de trap een bergingskast en een deur naar de achtertuin (ca. 61 m² voor een tussenwoning en 85 m² voor een hoekwoning). De tuin heeft een houten berging (ca. 5 m²). Aan de voorzijde is een kleine tuin, afgescheiden door een haag. Deze wordt onderhouden door Woonstede, de kosten hiervan zijn opgenomen in de servicekosten. Hoekwoningen hebben een hekwerk met beplanting. U bent als bewoner zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van deze beplanting en deze mag niet worden verwijderd.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers (ca. 12,5 ; 9 en 5,5 m²) en een badkamer. De badkamer (ca. 4 m²) is voorzien van douche, toilet en wastafel. De douchehoek is betegeld tot aan het plafond. Op zolder is een open ruimte (19-23 m²) met aansluiting voor de wasmachine en de mechanische ventilatie unit. Een klein dakraam geeft deze ruimte daglicht en frisse lucht. Bij alle hoekwoningen zijn er 3 extra ramen in de gevel.

Hoe k
an ik reageren?
Belangstellenden kunnen vanaf 4 januari 2017 gedurende 2 weken op de woningen reageren via huiswaarts.nu. Woonstede is wettelijk verplicht om deze woningen passend toe te wijzen. Dit houdt in dat de huurprijs moet passen bij uw inkomen. Wij zijn verplicht om uw verzamelinkomen en huishoudgrootte te controleren en te registreren. Het verzamelinkomen dat u op moet geven, vindt u terug op de inkomensverklaring 2015 van de Belastingdienst. Vraagt u nu al deze verklaring aan voor alle volwassenen in uw huishouden (behalve uw kinderen), ook van de volwassenen die geen inkomen hebben. 

De gegevens op de verklaring van de Belastingdienst zijn leidend. Behalve wanneer uw verzamelinkomen (van de Belastingdienst) hoger is dan de inkomensgrens die bij past bij uw huishoudgrootte. U moet dan met bewijsstukken aantonen dat uw verzamelinkomen in 2017 lager is.


woonpark Veenderhorst

Huurprijs en voorwaarden voor de tussenwoningen
U kunt reageren als uw huishouden een maximaal belastbaar verzamelinkomen heeft tot en met € 36.165,- per jaar. De netto huurprijs is dan € 635,04 en de servicekosten zijn € 5,36 voor onderhoud van de hagen en het glasfonds.

Let op: Bent u een 1-persoonshuishouden met een maximaal belastbaar verzamelinkomen dat lager is dan 22.201 per jaar, dan wordt de netto huurprijs verlaagd naar € 592,54.
Bent u een 2-persoonshuishouden met een maximaal belastbaar verzamelinkomen dat lager is dan € 30.151,- per jaar en kan dat volgens de regels worden aangetoond, dan wordt de nettto huurprijs verlaagd naar € 592,54.

Huurprijs en voorwaarden hoekwoningen
De netto huurprijs is € 657,39 en de servicekosten zijn € 5,36 voor onderhoud van de hagen en het glasfonds.

De volgende huishoudens kunnen reageren:
- Meerpersoonshuishoudens met een maximaal belastbaar verzamelinkomen vanaf € 30.151,- per jaar.
- 1-persoonshuishoudens met een maximaal belastbaar verzamelinkomen vanaf € 22.201,- per jaar.

De volgende groepen hebben voorrang bij de toewijzing:
- 1-persoonshuishoudens met een maximaal belastbaar verzamelinkomen tussen € 22.201 tot en met € 36.165,- per jaar
- meerpersoonshuishoudens met een maximaal belastbaar verzamelinkomen tussen € 30.151 tot en met € 36.165,- per jaar.

 
Terug  Terug