Contact  Facebook  Twitter YouTube 
NIEUWS - 12 oktober 2015

Nieuwbouw Gasfabriekterrein en Heijhorst eind dit jaar geadverteerd
Woonstede bouwt aan twee nieuwbouwbouwprojecten in Scherpenzeel. Eind dit jaar komen de woningen in de verhuur via huiswaarts.nu. Op maandag 2 november start de reactietermijn van de 16 appartementen en 14 eengezinswoningen op het voormalig Gasfabriekterrein. De vijf eengezinswoningen Heijhorst worden vanaf 7 december twee weken geadverteerd.

De bouw van beide projecten ligt op schema. Als het zo voorspoedig blijft gaan, is de oplevering van de woningen van het Gasfabriekterrein in mei 2016 en van de Heijhorst in april 2016.

Gasfabriekterrein
De 16 appartementen en 14 eengezinswoningen op het Gasfabriekterrein liggen centraal in Scherpenzeel en worden compleet met keuken, badkamer en toilet opgeleverd. Zegers Bouw ligt op schema en naar verwachting kunnen de eerste bewoners in mei 2016 hun sleutel in ontvangst nemen.

Heijhorst
De 5 eengezinswoningen aan de Burgemeester Colijn de Raatsingel liggen in de nieuwe wijk Heijhorst, waar in totaal 85 nieuwe woningen komen. Bouwbedrijf Kreeft uit Ede bouwt nu de twee-onder-een-kapwoning. De oplevering van deze woning is in november 2015. Vervolgens worden de woonwagens weggehaald en komen daar de vijf rijwoningen compleet met keuken, badkamer en toilet. In april 2016 zijn deze woningen klaar.

Verhuur via Huiswaarts.nu
Het is mogelijk dat enkele woningen worden gereserveerd voor urgent woningzoekenden. De verhuur van de overige woningen verloopt via huiswaarts.nu, dé website met het actuele woningaanbod van de woningcorporaties in de gemeenten Wageningen, Ede, Rhenen, Veenendaal, Barneveld en Scherpenzeel. Iedereen die op zoek is naar een huurwoning moet ingeschreven staan bij huiswaarts.nu.