Contact  Facebook  Twitter YouTube 

Visie en missie

Onze slogan ‘wonen naar je zin’ ziet u op verschillende plaatsen terugkomen. Want we kunnen onze visie op wonen niet beter verwoorden. Met kwalitatief goede woningen, reële huurprijzen, aandacht voor leefbaarheid én ruimte voor individuele woonwensen geven we dagelijks invulling aan deze visie.

Onze visie: wonen naar je zin
Iedereen heeft recht op een prettige woonomgeving. Een woonomgeving waarin u zich prettig voelt en die voldoet aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Kwalitatief goede woningen tegen redelijke prijzen en met ruimte voor eigen inbreng en variatie staan daarom bij ons centraal. Maar ‘wonen naar je zin’ gaat verder dan de woning zelf. Ook de leefbaarheid en veiligheid in de buurt spelen een belangrijke rol.

Onze missie: ruimte om jezelf te zijn
Een unieke mix van professionaliteit, veelzijdigheid, persoonlijke betrokkenheid en servicegerichtheid onderscheidt ons van andere woningverhuurders. Elke dag doen we er alles aan om ‘wonen naar je zin’ waar te maken voor onze klanten. Zo bestaan standaardwoningen bij ons al lang niet meer. We bieden u ruimte om de contractvorm te kiezen die bij u past, bijvoorbeeld om uw woning aan te passen als u dat wilt, en om er te blijven wonen, ook als daarvoor extra voorzieningen nodig zijn.

Dienstverlening gericht op kleine portemonnee
Woonstede werkt vooral voor mensen met beperkte financiële middelen. Dit doen we door betaalbare woningen aan te bieden, door verouderde wijken te vernieuwen en door een vrije keus in contractvorm. Maar ook door keukens en badkamers kleur te geven, door te zorgen voor een veilige en prettige woonomgeving en de woonwensen van mensen écht centraal te stellen.
 
Terug  Terug