Vrijwilligersorganisaties

Er zijn in Ede een aantal vrijwilligersorganisaties waar u, onder voorwaarden, kunt aankloppen voor praktische hulp.

Meldpunt Vrijwillige Hulp
Het Meldpunt Vrijwillige Hulp kunt u zien als een “spin in het web” van vrijwilligers- organisaties die u mogelijk kunnen ondersteunen of helpen bij zaken die met de verhuizing te maken hebben.

GoedeBuur
Ook via de website van de GoedeBuur kan redelijk anoniem een vraag gesteld worden of iets worden aangeboden. Kennis, talenten en inzet kunt u via www.GoedeBuurEde.nl uitwisselen met plaatsgenoten.

Senioren Welzijn Organisatie (SWO). 
SWO Ede heeft de bewoners van Ede veel te bieden. Diensten die ervoor kunnen zorgen dat u langer zelfstandig kunt blijven wonen. Denk hierbij aan maaltijdvoorziening, personenalarmering en het verstrekken van informatie en advies. In diverse wijken heeft de organisatie steunpunten. Bij de ouderenadviseurs kunt u terecht voor informatie en advies. U kunt terecht tijdens de spreekuren op de steunpunten, of bellen of mailen met de seniorenlijn.

Senioren-assistent
De senioren-assistent is gespecialiseerd in het verlenen van zorg-, hulp- en gemaksdiensten aan senioren. Zij brengen uw hulpvraag in kaart en zorgen ervoor dat u de ondersteuning krijgt die u verwacht. Meer informatie leest u op www.senioren-assistent.nl.
 
Terug  Terug