Willem Marisflat


De Willem Marislaan ligt in Ede Zuid, een wijk met historie en een wijk met toekomst. In 1998 is Oud Ede-Zuid gerenoveerd. Oude
woningen die gebouwd werden voor de arbeiders van de Enkafabriek zijn volledig in stijl gerenoveerd. Aansluitend werden het bekroonde Enkapark en seniorengebouw de Zuiderkroon gebouwd. De Willem Marisflat is gerenoveerd en de Uitvindersbuurt gesloopt en daar zijn prachtige woningen teruggekomen.

De Willem Marisflat ligt centraal en heeft een grote parkeerplaats. Winkels voor de dagelijkse boodschappen vindt u vlakbij aan de Parkweg. NS-station Ede-Wageningen ligt op 5 minuten fietsen en beschikt over een goede parkeergelegenheid. De snelweg A12 (met een uitstekende aansluiting op de A30/A1) ligt op twee kilometer afstand. Woningen
De woningen in de Willem Marisflat zijn ruim en hebben een balkon op het zuiden. Er is veel aandacht besteed aan veiligheid, een goede toegankelijkheid en comfort in de woning. De woningen zijn drempelvrij, de lift stopt op elke verdieping en de woning heeft extra brede deuren. Op de begane grond is voldoende parkeergelegenheid, elke woning heeft een zelfstandige berging en aan scootmobiel-opstelplaatsen is gedacht.

Bezoekers kunnen zich melden via de intercominstallatie met videofoon.  Nieuwe technieken zorgen voor een besparing op uw energiekosten. Zo komt warm water uit een boiler die is aangesloten op een zonnecollector. Verwarming en goede ventilatie komt via een warmte-terugwin-installatie (WTW).

De woningen zijn gelijkvloers en hebben een woon-eetkamer (38 m2) met open keuken en twee slaapkamers (14m2 en 9 m2). De badkamer is 5 m2. Dit ruime appartement is drempelvrij en heeft een totale oppervlakte van circa 85 m2.

Bewonerscommissie
Er is een huismeester, een actieve bewonerscommissie en een gezamenlijke ruimte voor activiteiten en een Jeu-de-Boulesbaan.

 
Terug  Terug