Contact  Facebook  Twitter YouTube 
NIEUWS - 15 december 2015
Woonstede levert eerste huurwoningen Park Reehorst op

Vandaag ontvingen de heer en mevrouw Van Leeuwen de sleutel van hun woning uit handen van directeur Marian Teer van Woonstede. Zij zijn de eerste huurders van de woningcorporatie die in de nieuwe wijk Park Reehorst gaan wonen. Woonstede levert de komende weken in totaal 26 woningen op.

Woonstede helpt zo veel mogelijk starters, gezinnen en senioren om een plek te vinden waar ze kunnen wonen. Door verstandig te investeren en goedkoop te bouwen zorgt Woonstede voor een reële huurprijs. Dat geldt ook voor deze woningen in Park Reehorst, die Woonstede van ontwikkelaar Bruil uit Ede kocht en gebouwd zijn door Ufkes uit Apeldoorn. 

Drukke Kerst
De heer en mevrouw Van Leeuwen kregen dinsdagmiddag als eerste de sleutels van hun nieuwe woning. In september reageerden ze via huiswaarts en nu hebben ze al de sleutel. “We hebben in korte tijd veel moeten regelen, maar we zijn erg blij dat we deze woning hebben gekregen. Het wordt een drukke Kerst,” aldus mevrouw Van Leeuwen.

14 woningen in 2016
De woningen liggen vlakbij het Hoekelumse bos en bestaande winkels, scholen en NS-station Ede-Wageningen. Voor de zomer van 2016 adverteert Woonstede nog eens 14 woningen die haaks op deze 26 woningen liggen. Woonstede levert deze in de tweede helft van 2016 op.