Contact  Facebook  Twitter YouTube 

Woonstede verandert woning

Wilt u isolatie, dubbel glas of een CV-installatie laten aanbrengen, maar heeft u hiervoor niet de technische kennis? Woonstede doet het graag voor u. U dient wel toestemming te vragen voor deze verbouwingen. Wij beoordelen uw aanvraag en u ontvangt een kostenopgave. Bijkomend voordeel is dat Woonstede het onderhoud voor u uitvoert en dat u uw woning niet terug hoeft te brengen in de oude situatie als u gaat verhuizen. 


Veranderingen waar geen melding of toestemming voor nodig is
Voor een aantal veranderingen heeft u geen toestemming nodig. Als u het goed aanbrengt, mag het blijven zitten. Dit beoordeelt onze opzichter als u de huur opzegt. Deze veranderingen hoeft u niet te melden of heeft u geen toestemming nodig: 

Behang, granol, spachtelputz, structuurverf (korrelgrootte maximaal 3 mm), spuitwerk, houten schrootjes, steenstrips. Extra telefoon of CAI aansluiting en buitenverlichting

Vergunning overheid
Controleer of u een vergunning nodig heeft van de overheid bij www.omgevingsloket.nl. Heeft u een vergunning nodig, vraag deze aan. 

Verhuizen
Als u gaat verhuizen, moet de woning in goede en verhuurbare staat worden opgeleverd. De veranderingen worden bij het verlaten van de woning automatisch de verantwoordelijkheid van Woonstede. Dat is wettelijk zo geregeld. Vandaar dat wij willen weten wat u verandert om zo de kwaliteit van onze woningen te bewaken. 

U mag bij verhuizing de verandering ‘meenemen’. U moet dan wel de woning in oorspronkelijke staat terugbrengen. Als u bijvoorbeeld uw keuken meeneemt, moet u een keuken plaatsen die gelijkwaardig is aan de oorspronkelijke keuken. Let wel; u kunt de volgende bewoner nooit verplichten te betalen voor veranderingen die u heeft aangebracht. 
 
Terug  Terug