Contact  Facebook  Twitter YouTube 

Zandscheer - Lunteren


Artist impression van het appartementengebouw 

Advertentietermijn gesloten

Aan de Zuidelijke rand van Lunteren worden nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Eind 2016 jaar is aannemer Heijmans gestart met de bouw van een appartementengebouw met 27 appartementen. Van die appartementen worden er 16 verhuurd door Woonstede. De appartementen maken deel uit van een groter nieuwbouwplan, Zandscheer, waarin naast de appartementen ook enkele koopwoningen worden gebouwd.

Wonen in Lunteren
Wonen in de Zandscheer betekent wonen in een landelijke omving, maar toch met alle voorzieningen in de buurt. Met vele bossen letterlijk om de hoek is Lunteren een plaats waar u kunt genieten van uitgestrekte buitengebieden. Met de vele recreatiemogelijkheden en sfeervolle horecagelegenheden vormt Lunteren een aantrekkelijke bestemming voor toeristen en dagjesmensen. Als u van rust en ruimte houdt, is Lunteren een goede keuze.

Bouwstijl en voorzieningen
Het ontwerp sluit aan op de naastgelegen woningen in jaren '30-stijl. Omdat het gebouw aan de rand ligt van een sfeervolle buurt, beschikt u over een vrij uitzicht op het vele groen. Het gebouw heeft drie woonlagen en op het dak komen zonnepanelen die worden aangesloten op de algemene verlichting en de lift. Op de begane grond is ook de hoofdentree waar bezoekers zich kunnen melden via het digitale bellenpaneel en de intercom.

Woningbeschrijving
De appartementen hebben een oppervlakte van 70 m². De appartementen op de begane grond hebben een privé buitenruimte van 31 tot 37 m². De appartementen op de verdiepingen zijn voorzien van een balkon (ca. 6 m²).

De appartementen hebben een woonkamer (ca. 32 m²) met open keuken. De keuken bestaat uit een keukenblok van 170 cm met twee bovenkasten. Er is een toiletruimte met fontein en een badkamer (ca. 5 m²) met wastafel en douchehoek. Er zijn twee slaapkamers (ca. 12 en 7 m²) en een berging (ca. 4 m² ) waar de CV-ketel en mechanische ventilatie-unit aanwezig is. Ook is er een aansluitpunt  voor de wasmachine.

Op de begane grond is een berging (ca. 5 m²) en parkeren kan op het binnenterrein. Op de begane grond zijn ook 3 scootmobielplekken beschikbaar die afzonderlijk gehuurd kunnen worden.

Op de overzichtsplattegrond kunt u het hele woongebouw zien. De appartementen van Woonstede bevinden zich in de 'galerijgevel noord'. Van de verschillende typen appartementen kunt u ook plattegronden bekijken:

Plattegronden begane grond 
Appartement type A0.1
Appartement type A0.1 (sp) (gespiegelde plattegrond van A)
Hoekappartementen type A0.2

Plattegronden eerste verdieping
Appartement type A1.1
Appartement type A1.1(sp)
Hoekappartement type A1.2

Plattegronden tweede verdieping
Appartementen type A2.1
Appartementen type A2.1 (sp)
Appartementen type A2.2

Oplevering
De woningen worden voor de Kerst van 2017 opgeleverd compleet met afgewerkte keuken, badkamer en toilet. De vloeren en wanden van de overige ruimtes kunt u naar eigen smaak inrichten.


Artist impression vogelvlucht


Reageren
Belangstellenden kunnen vanaf 6 juni 2017 gedurende 2 weken op de woningen reageren via huiswaarts.nu

U kunt reageren als uw huishouden een maximaal belastbaar verzamelinkomen heeft tot en met € 36.165,- per jaar.

De volgende groepen hebben voorrang bij de toewijzing:

1-persoonshuishoudens met een maximaal belastbaar verzamelinkomen tot en met € 22.200,- per jaar. Meerpersoonshuishoudens met een maximaal belastbaar verzamelinkomen tot en met € 30.150,- per jaar.

Advertentienummer en huurprijs

Advertentienummer: 241700012
Netto huurprijs: € 592,55
Servicekosten (onderhoud groen en stroomkosten algemene ruimtes): € 12,36

 


 

  
 
Terug  Terug