Uitvindersbuurt veld D


Advertentieperiode gesloten

Artist impression van het appartementengebouw gezien vanuit het park

Tussen de Nieuwe Maanderbuurtweg en het Huygenspark in de Uitvindersbuurt is de bouw van veld D (Parkrand) in volle gang. Er komen 29 eengezinswoningen en 24 appartementen. Het ontwerp is van Synargio Architecten uit Ede. Het project wordt gebouwd door Plegt-Vos die zelf ook 9 woningen verkoopt. In de advertentieperiode (van 3 tot 17 april) worden alleen de appartementen geadverteerd. De eengezinswoningen zijn in maart al geadverteerd.

Duurzaamheid
De woningen hebben geen gasaansluiting. In de woning wordt dan ook elektrisch gekookt (Perilexaansluiting, 2 fasen, maximaal 7200 watt!). Dat betekent dat het Warmtebedrijf Ede zorgt voor warmte voor de CV en warm water. Daarnaast worden de woningen voorzien van erg goede isolatie (zoals driedubbel glas) en zonnepanelen.

De Uitvindersbuurt
De Uitvindersbuurt is een moderne gezinsvriendelijke wijk in Ede Zuid. De wijk ontleent zijn naam aan de straten die verwijzen naar beroemde Uitvinders als Christiaan Huygens, Thomas Edison en Antonie van Leeuwenhoek. Veld D is één van de laatste nieuwbouwprojecten die Woonstede in deze buurt realiseert. Elders in de wijk wordt ook gebouwd aan De Blokken.

Voorzieningen

In de hele wijk zijn hofjes en plaatsen aangelegd waar kinderen kunnen spelen of waar u even rustig kunt zitten. U hoeft niet ver voor de boodschappen, de sport of voor school. Zo zijn het ziekenhuis Gelderse Vallei en de huisartsenpost bijvoorbeeld vlakbij. Ook de grote supermarkt Albert Heijn XL is in de buurt, evenals een drogisterij, bouwmarkt, twee sportscholen een apotheek en een wijkcentrum, De Meerpaal. Centraal in de wijk is het Huygenspark met speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden.

Woningtypes
Er zijn twee typen appartementen: driekamerappartementen (type 5) en tweekamerappartementen (type 6). Vier appartementen van type 6 hebben een privé buitenruimte in plaats van een balkon. Verder geldt voor elke woning dat de keuken een keukenblok heeft van 170 cm met twee bovenkasten en 3 onderkasten. De badkamer is betegeld tot aan het plafond en het toilet is betegeld tot 1,50 meter en voorzien van fontein.

Tekeningen
De situatietekening met positie van appartementen in het veld.
Gevelaanzicht met type 5 (geel) en 6 (paars).
Plattegrond type 5
Plattegrond type 6a
Plattegrond type 6b


Appartementen gezien vanaf de Doornlaan

Appartementen woningtype 5 (huisnummer 29A-C, en 33A tot 37C)
Deze driekamerappartementen zijn gelegen op alle verdiepingen. Deze appartementen hebben een balkon (7,7 m²) met uitzicht op het Huygenspark. Op de begane grond is een privéberging van 5 m².

Deze appartementen hebben een woonkamer met open keuken (ca 25,7 m²), twee slaapkamers (13,4 en ca. 10,5 m²) en een inpandige berging (3,7 m²) waar de warmte terugwininstallatie (WTW) zit en hier is ook ruimte voor de wasmachine. In de ruime hal is ook de meterkast en het toilet. De badkamer (4,7 m²) is voorzien van douchehoek en wastafel.

Netto huurprijs: € 586,79
Servicekosten: € 11,86*
*(dit is voor schoonmaak en glasbewassing en stroom van algemene ruimtes)

Appartementen woningtype 6 (huisnummer 25A tot 31D)
Deze tweekamerappartementen zijn gelegen op de begane grond (type 6a) en op de eerste en tweede verdieping (type 6b). Op de begane grond is een privéberging van 5 m².

Deze appartementen hebben een woonkamer met open keuken (ca 25,7 m²). De keuken, een slaapkamer (11,5 m²) en een inpandige berging (3 m²) waar de warmte terugwininstallatie zit (WTW) en hier is ook ruimte voor de wasmachine. In de hal is ook de meterkast en het toilet. De badkamer (4,6 m²) is voorzien van douchehoek en wastafel.

Netto huurprijs: € 556,79
Servicekosten: € 11,86*
*(dit is voor schoonmaak en glasbewassing en stroom van algemene ruimtes)

  
 
Terug  Terug