Belvédère - Ede

Aan de Dennenlaan in Ede ligt het prachtige appartementengebouw Belvédère. De appartementen zijn bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder. Het centrum van Ede is vlakbij, net al het NS-station Ede-Wageningen, het bos en de Ginkelse heide. 

Het gebouw 
Het gebouw bestaat uit twee vleugels. Alle appartementen hebben een balkon dat uitkijkt op de royale en prachtig aangelegde tuin. Daarnaast zijn er ook voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Heeft u liever uw auto binnen staan? Dat kan, want er zijn 47 garages.

Woningen 
De appartementen zijn bereikbaar met een lift.  In de hal is een meterkast, garderobenis en een toilet. De keuken heeft een hoekopgestelde indeling en diverse inbouwapparatuur. De meeste appartementen hebben twee slaapkamers. De geheel betegelde badkamer bereikt u via de slaapkamer en de hal. De indeling verschilt per appartement, maar iedere badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachineaansluiting. De woonkamer ligt aan de voorzijde van het gebouw en heeft een groot raam. Hierdoor heeft u een heerlijk, lichte kamer, maar ook een prachtig uitzicht over de tuin.  Het balkon is vanuit de woonkamer te bereiken.  U heeft een eigen berging op de begane grond. Uw fiets kunt u veilig stallen in de gezamenlijke fietsenberging.

De woningen die beschikbaar zijn kunt u met korting kopen vanaf € 87.500,-- k.k. 
Te huur vanaf € 765,00

Lees meer informatie over wonen in Belvédère.

 
Terug  Terug