Buitenkant van uw woning

Woonstede verzorgt grotendeels het onderhoud aan de buitenkant van uw woning. We inspecteren gemiddeld elke 4 jaar de buitenkant van woningen en algemene ruimtes van onze gebouwen. We doen niet alles in één keer, maar we vervangen iets alleen als het niet te repareren is. Bekijk onze tabel als u wilt weten wat uw en onze verantwoordelijkheden zijn als het gaat om onderhoud aan uw woning.

Planmatig onderhoud door Woonstede

Gemiddeld elke 4 jaar inspecteren we de buitenkant van woningen en algemene ruimtes van onze gebouwen. Zo bewaken we de kwaliteit, houden we zicht op wat nodig is en plannen we onderhoud in waar dat nodig is. Vervolgens doen we niet alles meer in één keer, zoals we dat voorheen deden bijvoorbeeld met groot onderhoud. We komen vaker langs voor wat echt nodig is. We vervangen iets alleen als het niet te repareren is.

Berging
Een berging moet tegen regen en wind beschermd zijn. Dit betekent dat vocht- en condensvorming in buitenbergingen bij bepaalde weersomstandigheden in combinatie met hoge luchtvochtigheid niet te voorkomen is. De berging is bedoeld voor het stallen van o.a. fietsen en het bewaren van tuingereedschap. De ruimte is niet geschikt voor het opslaan van vochtgevoelige spullen zoals elektrische apparatuur, koelkasten, e.d. 

 
Terug  Terug

Kijk bij het onderhoud of wij de komende tijd aan en om uw woning werkzaamheden verrichten