Bunschoterhof Ede: Wonen met een plus!


(Inschrijftermijn gesloten)

Aan de Verlengde Amsterdamseweg worden 55 nieuwe appartementen gebouwd op de plek waar vroeger de Paasbergschool stond. Een pluspunt van deze appartementen is dat ze geschikt zijn voor mensen die nu of in de toekomst een lichte zorgvraag hebben. Van de appartementen worden er een aantal via de gemeente toegewezen aan urgenten.

In het gebouw komt een kantoor van Vilente waardoor het mogelijk wordt om zorg en aanvullende diensten af te nemen. Dit kantoor zit op de hoek van het gebouw, Bunschoterhof nr 10. Afspraken over zorg kunt u zelf maken met een zorgpartij naar keuze zoals bijvoorbeeld Vilente. 

Woningtypes
In de tekeningen kunt u zien hoe de woningtypes over het gebouw verdeeld zijn. In dit bestand zijn ook plattegronden van de woningen en een lijst met oppervlaktes per type.
Er zijn 11 woningtypes die vanwege hun ligging in het gebouw van elkaar verschillen. Het gaat om de volgende verschillen:

Type A1 heeft op de begane grond een tuin
Type A2 is gelegen op de eerste verdieping en heeft een balkon
Type A3 heeft een hobbykamer in plaats van een slaapkamer. Dit komt door de norm voor daglicht toetreding (de hoeveelheid daglicht in deze kamer is minder).
Type A4 heeft een iets grotere woonkamer
Type A5 heeft het balkon op een andere plek
Type A6 heeft een terras dat bereikbaar is vanaf de galerij.
Type B1 wordt niet verhuurd (ivm urgenten)
Type B2 is een groter appartement met een balkon dat bereikbaar is vanuit de woonkamer en de slaapkamer.
Type C1 wordt niet verhuurd (ivm urgenten)
Type C2 Heeft een groter appartement met 2 balkons
Type D heeft een extra grote woonkamer en een terras dat bereikbaar is vanaf de galerij.Beschrijving woningen
De woning heeft een woonkamer die in open verbinding staat met de keuken. De keuken heeft een keukenblok van Keller van 1,70m breed met RVS blad en twee bovenkasten. De woningen hebben geen gasaansluiting. In de woning wordt dan ook elektrisch gekookt (2-fasenaansluiting!). Dat betekent dat het warmtebedrijf zorgt voor warmte voor de CV en warm water. Elke woning heeft een inpandige berging met een aansluiting voor de wasmachine. De badkamer heeft een standaard toilet, wastafel met spiegel en planchet, douchehoek met glijstang en douchekop en een thermostaatkraan. Overal zijn draaikiepramen aanwezig, glasbewassing van de woning is voor de huurder zelf. 

In de hal zit een intercom, waarmee vanuit de woning de centrale toegangsdeur van het hoofdtrappenhuis geopend kan worden. In de voordeur zit een glasstrook zodat u kunt zien wie er voor de deur staat.

Het gebouw
De hoofdentree is toegankelijk met een druppel (elektronische sleutel). In de entree is ook het bellenpaneel en de brievenbussen. De woningen op de begane grond hebben hun brievenbus en bel bij de voordeur, deze woningen zijn voor iedereen bereikbaar. Dit woongebouw heeft 3 trappenhuizen, waarvan er 2 met lift. Op de bovenste verdieping zijn de woningen droog te bereiken door een luifel.

Parkeren en scootmobiels
In de kelder hebben alle woningen een eigen berging met stroomvoorziening en een eigen parkeerplek in de half open parkeerkelder. De parkeergarage is afgesloten met rolhekken en alle algemene deuren zijn voorzien van een deurautomaat. Er zijn in de kelder 12 scootmobielplekken in twee afgesloten ruimtes. Deze scootmobielplekken kunnen gehuurd worden via Woonstede. Er zijn in de kelder 4 parkeerplekken voor bezoekers die een druppel hebben en 2 parkeerplaatsen voor minder validen (MIVA).

Het gebouw heeft beslotenheid aan de galerijzijde. Daar is ook de half open parkeergararge

Huurprijs en servicekosten
De woningen hebben een huurprijs van € 597,29 De servicekosten zijn € 43,36 voor elektra van algemene ruimtes, schoonmaak, tuinonderhoud, hagen en glasbewassing algemene ruimtes.

De woningen zijn van 19 februari tot 5 maart geadverteerd via www.huiswaarts.nu

Oplevering
De eerste woningen worden in het vierde kwartaal van 2018 opgeleverd. 

Wie kunnen reageren?
Woonstede is wettelijk verplicht om vrijkomende woningen passend toe te wijzen. Huishoudens met een maximaal belastbaar verzamelinkomen tot en met € 36.798,- per jaar kunnen reageren.

Wie heeft voorrang bij de toewijzing?
1-persoonshuishoudens met een maximaal belastbaar verzamelinkomen tot en met € 22.400,- per jaar en meerpersoonshuishoudens met een maximaal belastbaar verzamelinkomen tot en met € 30.400,- per jaar hebben voorrang bij de verdeling van de woning.

Inkomensverklaring Belastingdienst verplicht
Vraag nu al de inkomensverklaring aan voor alle volwassenen in uw huishouden (behalve uw kinderen), ook wanneer die volwassenen geen inkomen hebben. Dit kan via DigiD op Mijn Belastingdienst of via de Belastingtelefoon 0800-0543.

Klik hier wanneer u wil weten of deze woning in uw budget past.

 
Terug  Terug