NIEUWS - 5 juli 2016

Woonstede levert 14 nieuwe huurwoningen Park Reehorst op
 

De huurders van 14 nieuwbouwwoningen aan de Eshofweg in Park Reehorst ontvangen nog net voor de bouwvak de sleutels van hun nieuwe woning. Woonstede leverde eind december 2015 de eerste 26 huurwoningen aan de Eshofweg op. Met deze laatste 14 woningen voegt Woonstede in totaal 40 nieuwbouwwoningen aan Park Reehorst Zuid toe.
 
Nieuwe huurwoningen Park Reehorst Midden
De voorbereidingen voor nieuwe huurwoningen in Park Reehorst Midden zijn al in gang gezet. Woonstede tekende onlangs de contracten met ontwikkelaar Bruil voor de bouw van 21 eengezinswoningen, 7 studio’s en 1 maisonnette. De bedoeling is om nog in 2016 te starten met de realisatie. Wanneer Woonstede deze huurwoningen aanbiedt via huiswaarts.nu is nog niet bekend. Deze woningen worden - net als de 40 nieuwbouwwoningen in Reehorst Zuid - aangesloten op het warmtenet van het Warmtebedrijf Ede. De warmte wordt hierbij geleverd via de bio-energiecentrale.
 
Betaalbare woningen
Door verstandig te investeren en goedkoop te bouwen zorgt Woonstede voor betaalbare woningen voor starters, gezinnen en senioren. Dat geldt ook voor deze nieuwbouwwoningen in Park Reehorst.

Meer informatie is te vinden op www.parkreehorst.nl