NIEUWS - 30 januari 2016

Binnenkort te huur: 36 woningen Veenderhorst

In Veldhuizen, tussen de Leeuwenhorst en Luynhorst ligt woonpark Veenderhorst. In de laatste fase van dit nieuwbouwproject worden 36 woningen gebouwd. Deze woningen worden vanaf 4 januari 2017gedurende 2 weken geadverteerd via Huiswaarts.nu

De woningen zijn onderdeel van een groter nieuwbouwplan dat gestart is in november 2015. Toen werden 38 eengezinswoningen en 28 appartementen gebouwd die in 2016 werden opgeleverd. De architectuur is van OpZoom en aannemer Trebbe hoopt de volgende en laatste bouwfase nog voor de bouwvak van 2017 op te leveren.
  

De vorige fase (opgeleverd in 2016)

De woningen hebben drie slaapkamers en een zolder en naast een kleine voortuin (met een haag) ook een achtertuin met een berging. De huurprijzen liggen tussen de € 592,54 en € 657,39 en zijn afhankelijk van inkomen en aantal personen. Meer informatie hierover kunt u vinden op de pagina van Veenderhorst.


Het toekomstige parkje

Groen, en groene energie
Wat er in het parkje komt, is nog niet bekend omdat de omwonenden hier t.z.t. over mee mogen denken. Rond de woningen worden haagjes en hedra geplant die de buurt een gezellige en groene sfeer geven. Het parkje wordt net als de parkeerplaatsen en het openbaar groen gerealiseerd door de gemeente Ede. De woningen worden door Woonstede aangesloten op het warmtebedrijf Ede en zo voorzien van groene energie en warm water.