NIEUWS - 9 februari 2017

Nieuwbouw Park Reehorst Midden bereikt hoogste punt

Op 8 februari 2017 plaatste onze directeur Marian Teer in het bijzijn van Alfons van Woensel, directeur van ontwikkelaar Bruil en Dirk Jan van den Brink, directeur van Bouwbedrijf Kreeft een wand op de eerste verdieping in Park Reehorst Midden in Ede. De wand staat symbool voor het hoogste punt van de bouw van de 21 eengezinswoningen, 7 studio’s en 1 maisonnettewoning in het centrale deel van Park Reehorst. De woningen komen op het voormalige terrein van Bruil, nabij de Oude Kerkweg en worden in juli 2017 opgeleverd.

 
Onder belangstelling van architectenbureau TVA en medewerkers van Bouwbedrijf Kreeft werd de wand geplaatst. Van Woensel, Van den Brink en Teer spraken hierbij tot alle betrokkenen. “Park Reehorst is een bijzonder stukje Ede. Er is veel belangstelling voor de woningen vlakbij het Hoekelumse bos. We realiseren bewust meerdere typen woningen, zodat we niet alleen gezinnen maar ook een- en tweepersoonshuishoudens een thuis kunnen bieden. Bijzonder is dat alle woningen worden aangesloten op Warmtebedrijf Ede. Hierdoor gaan bewoners op hun vaste lasten besparen”, aldus Teer.

Park Reehorst 
Met de bouw van de woningen voor Woonstede, wordt voor Bruil de 1e fase van Park Reehorst Midden verwezenlijkt. Aansluitend ontwikkelt Bruil een 2e en 3e fase voor de particuliere verkoop. Voor Bouwbedrijf Kreeft bestaat fase 1 uit 2 delen; eerst 29 sociale huurwoningen voor Woonstede en vervolgens 7 vrije sector koopwoningen voor eigen ontwikkeling. De 7 particuliere koopwoningen gaan binnenkort in de verkoop en worden naar verwachting dit jaar nog opgeleverd.
Park Reehorst betekent wonen in een bestaande, nieuwe wijk. Tussen de Zandlaan, de Oude Kerkweg, de Diedenweg en de Sportlaan in Ede komen in totaal 240 nieuwe koop- en huurwoningen van verschillende projectontwikkelaars. De bouw van de eerste woningen is gestart in augustus 2015. De laatste woningen worden in 2020 opgeleverd.  Meer informatie is te vinden op www.parkreehorst.nl