Dennenlaan 210 - Ede

Comfortabel en instapklaar tweekamerappartement op de tweede verdieping. Het appartement heeft een grote, goed indeelbare woonkamer met toegang tot het balkon (10m2), open keuken met hoekopstelling en een grote slaapkamer met aansluitend de badkamer. Het geheel is recent grotendeels vernieuwd met o.a. een nieuwe keuken en laminaat. 
Het gebouw ligt in Ede-Oost en is vlakbij station Ede-Wageningen, het centrum, bos en de hei. Ook op het eigen terrein van ca. 1,25 hectare kunt u heerlijk wandelen.
Om in aanmerking te komen voor dit appartement moet u minimaal 55 jaar oud zijn en geheel zelfredzaam.

Indeling
Appartementengebouw: afgesloten entree met een intercom en lift.
Appartement: entree, hal. Toiletruimte met toilet en fonteintje. Royale woonkamer met toegang tot het balkon. Keuken met een nieuwe hoekopstelling voorzien van een kunststof blad, spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, diverse lades en onder- en bovenkasten. Grote slaapkamer aan de achterzijde met aansluitend de badkamer met douchehoek, wastafel, radiator, aansluiting voor wasmachine en betegeling tot het plafond. Het gehele appartement is voorzien van laminaat.

Bijzonderheden
- Comfortabel tweekamerappartement met eigen berging;
- De servicekosten bedragen €445,- per maand (bestaande uit exploitatie: €266,- en onderhoudsfonds: €179,-). De voorschot stookkosten bedragen €155,- per maand.
- Keuze uit de volgende projectnotarissen: Van Putten en van Apeldoorn notarissen, Notaris.com, Nijland Notaris en Posthuma en Schutte notarissen.
- Kopen met korting (Stichting Woonstede): deze woning wordt door Stichting Woonstede aangeboden conform de koopgarant regeling (betreft kopen met korting middels een erfpacht constructie). Hierbij koopt u de woning voor een koopsom van €86.250,- k.k. met 25% korting ten opzichte van de vrije verkoopprijs. Bij een toekomstige verkoop is Woonstede verplicht de woning terug te kopen met een 50/50 verdeling over de eventuele winst of verlies. Nadere informatie over “kopen met korting” is te vinden op de website van Woonstede. Het is ook mogelijk om deze woning volledig in eigendom te verkrijgen. In dat geval bedraagt de koopprijs €115.000,- k.k.
- Om in aanmerking te komen voor dit appartement moet u tenminste 55 jaar oud zijn en geheel zelfredzaam.

Voor meer informatie en foto's van deze woning, ga naar Funda

 
Terug  Terug