NIEUWS - 13 juli 2021

Wil jij mooie portretfoto’s van jezelf? Dan zoeken wij jou!

Woonstede zoekt mensen die het leuk vinden om door een echte fotograaf op de foto te worden gezet. Die foto’s krijg jij natuurlijk zelf. Daarnaast gebruikt Woonstede de foto's voor de nieuwe website die er over een paar maanden komt. En misschien in brochures en advertenties of andere middelen.

Wie zoeken we?
Nou… jou! We zoeken mannen, vrouwen, stellen, gezinnen, singles, jong, oud, allochtoon en autochtoon. ‘Echte’ mensen die in hun eigen huis of appartement op de foto willen. In hun eigen tuin, of op hun eigen balkon.

Ben jij trots op je mooie tuin, je leuk ingerichte balkon, je kleurige interieur of juist je strakke inrichting? Durf jij dat én jezelf te laten zien? Vind jij het leuk om professionele foto's van jezelf en je man/vrouw/vriend/vriendin/buurvrouw/kinderen/kleinkinderen te laten maken in je eigen huis? Dan krijgen we heel graag een mailtje op communicatie@woonstede.nl

We nemen erna contact met je op om af te spreken wanneer de fotograaf langs komt. Dat wordt waarschijnlijk ergens in september.