Hoe het werkt

Wanneer komt u in aanmerking voor een groepsbezichtiging
Het kan zijn dat een woning, om uiteenlopende redenen, een aantal keren is geweigerd. Woonstede nodigt dan meer woningzoekenden tegelijk uit voor een zogenaamde groepsbezichtiging. Dat doen we alleen bij woningzoekenden die op een hoge positie staan en die nog niet in aanmerking kwamen voor een woning.

Op uitnodiging
U krijgt minimaal drie werkdagen voor de groepsbezichtiging een uitnodiging. U bent met maximaal twee personen van harte welkom om de woning te bekijken. Dit gebeurt op een door Woonstede vastgesteld tijdstip en samen met andere kandidaten. Komt u niet en meldt u zich niet af voor de bezichtiging, dan komt u helaas niet meer in aanmerking voor de woning. Wij bieden geen andere mogelijkheid voor een bezichtiging!

Tip: Kunt u op dit tijdstip niet, dan mag u ook iemand anders voor u laten kijken.

Interesse in de woning?
Bent u na deze bezichtiging enthousiast en wilt u in aanmerking komen voor de woning, lever dan het antwoordformulier met de gevraagde gegevens binnen drie werkdagen in. Zijn er meer kandidaten geïnteresseerd in de woning, dan is de plaats op de selectielijst uiteindelijk doorslaggevend. Ontvangen wij geen complete acceptatie voor de uiterste reactiedatum van u, dan gaan wij ervan uit dat u toch geen belangstelling heeft en wijzen wij de woning toe aan een andere kandidaat. Omdat de woning al een aantal keer geweigerd is, staat deze in de meeste gevallen leeg. De woning kan op korte termijn worden verhuurd.

 
Terug  Terug