Nieuws

Zorgen over geld? Vraag het noodfonds aan!

Heeft u een inkomen van minder dan 200 procent van de bijstandsnorm? En komt u door hogere kosten in de financiële problemen? Vraag dan het noodfonds aan bij de gemeente Ede.

Wie is uw held?

Iedereen kan bijdragen aan prettige buurten en wijken. Maar de mensen die het ook daadwerkelijk doen, zijn de echte helden. Wij bestaan 75 jaar en zetten daarom deze kanjers in het zonnetje. Wie verdient volgens u een lintje? Kent u een held die vrij...

Wordt u goed geïnformeerd door de gemeente?

Als u niet veel te besteden heeft, kunt u financieel geholpen worden door de gemeente. Dat gebeurt via ‘minimaregelingen’. Maar welke bestaan er? Hoe kunt u ze aanvragen? En hoe weet u of u er recht op heeft? Hierover wil de gemeente graag met u in gesprek.

Woonstede-postex email is betrouwbaar

Wij hebben u een brief of email gestuurd over de huurverhoging. De email heeft u van afzender Woonstede - Postex ontvangen.  De e-mail die u heeft ontvangen is geen spam, wij hebben de brieven gestuurd via Postex. Het is veilig om deze brief via de l...

Brieven huuraanpassing 1 juli 2023 verstuurd

Deze week sturen we al onze huurders een brief met informatie over de huuraanpassing per 1 juli 2023. Dit jaar versturen we verschillende brieven, afhankelijk van de situatie van huurders. In dit bericht leest u meer informatie.

Verhuiscoach voor Gelderse senioren (55+)

Denkt u wel eens na over verhuizen naar een woning die beter bij uw woonwensen en toekomst past? Maar is er iets wat u tegenhoudt om te verhuizen? De verhuiscoach van de Provincie Gelderland kan misschien een uitkomst bieden.

Feestelijke oplevering Kolkakkerbuurt

Donderdag 23 maart was het feest in de Kolkakkerbuurt. Afgelopen maand zijn hier namelijk de laatste woningen opgeleverd. In totaal werden 113 woningen gesloopt. In opdracht van woningcorporatie Woonstede hebben Koopmans Bouwgroep en Van Wijnen hier de afgelopen jaren 155 nieuwbouwwoningen voor teruggebouwd. We kunnen dus meer huurders blij maken met een nieuwe woning. Genoeg redenen om met de bewoners te proosten op de nieuwe wijk.

Maak kennis met Gabrielle

Als u met Woonstede belt kan het zomaar zijn dat u Gabrielle aan de lijn krijgt. Samen met haar collega’s van de Klantenservice is zij het vaste aanspreekpunt voor onze huurders.