Aanvragen onderhoudsabonnement

Als u een woning huurt van Woonstede dan kunt u gebruik maken van het onderhoudsabonnement.

Termijn/duur
Sluit u een onderhoudsabonnement af dan gaat deze in per de eerste van de volgende maand. Het abonnement wordt voor minimaal 1 jaar afgesloten. Wilt u daarna opzeggen, dan geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Hoe werkt het
Een verstopte afvoer of een kapotte lichtschakelaar? Dit zijn kleine reparaties waar u vaak niet aan toekomt. Voor € 4,60 per maand neemt Woonstede een groot gedeelte van uw onderhoud uit handen. Op de pagina onderhoudsabonnement leest u meer. Sluit u een huurovereenkomst af dan kunt u tegelijkertijd ook een onderhoudsabonnement afsluiten. Huurt u al, dan kunt u ook een onderhoudsabonnement afsluiten, maar betaalt u wel entreekosten. Vul het formulier in en onderteken het en stuur het naar Woonstede, postbus 191, 6710 BD EDE, of geef het af aan de balie in de Woonwinkel.

Kosten
Het onderhoudsabonnement kost € 4,60 per maand. Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd. Deze € 4,60 wordt gelijk met de huur geïnd. Op het acceptatieformulier kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van een onderhoudsabonnement. Wanneer u op dit formulier aangeeft een onderhoudsabonnement af te willen sluiten betaalt u geen entreekosten. Wanneer u later een abonnement wilt afsluiten betaalt u € 22,70 entreekosten.

 
Terug  Terug