In ons werken

Duurzaamheid zit inmiddels in alle vezels van ons bedrijf. Onze bedrijfspanden zijn voorzien van duurzame stookinstallaties en zonnepanelen. Ook rijden er drie bestelauto's op elektriciteit en drie bestelauto’s op aardgas. Van de eerste rit van de elektrische auto werd een filmpje gemaakt dat hieronder op deze pagina is te vinden.

Zo veel mogelijk FSC-hout bij nieuwbouw en renovatie
In nieuwbouw- en renovatieprojecten gebruikt Woonstede hout dat uit duurzaam beheerde bossen komt. We hebben een convenant met het Forest Stewardship Council (FSC). Dit hout voldoet aan de hoogste eisen voor sociaal, milieuvriendelijk en economisch verantwoord bosbeheer.

Papiergebruik in onze kantoren
Woonstede maakt nauwelijks gebruik meer van folders. Onze informatie is digitaal beschikbaar en waar onze klanten er om vragen, wordt de informatie uitgeprint. Door printers en kopieermachines te gebruiken die dubbelzijdig kunnen afdrukken en documenten zo veel mogelijk digitaal op te slaan, besparen we al gauw 10% papier per jaar. Bovendien is al het papier dat we gebruiken gemaakt van FSC-goedgekeurd papier. 
Terug  Terug