Soembahof

Aan de Soembalaan worden in totaal 18 nieuwbouwwoningen ontwikkeld door Bruil. Acht sociale huurwoningen zijn van Woonstede. In de buurt zijn twee winkelcentra: Bellestein en Rozenplein. Het centrum van Ede is op fietsafstand. Om de hoek van de woningen ligt het Proosdijpark met een kinderboerderij.

Algemene beschrijving woningen

De acht woningen bestaan uit vier benedenwoningen en vier bovenwoningen. De benedenwoningen zijn gelijkvloers, de bovenwoningen hebben twee woonlagen. De beneden- en bovenwoning delen dezelfde voordeur. In de gang en overloop zit een extra voordeur die toegang tot de eigen woningen biedt.
De benedenwoningen hebben een kleine tuin, de bovenwoningen hebben een klein balkon. Alle woningen zijn aardgasloos en worden aangesloten op stadsverwarming. Er komen zonnepanelen op het dak die op beide woningen op de eigen groepenkast worden aangesloten.
Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar in de openbare parkeerruimte en alle woningen hebben een eigen bergruimte.

Oplevering

De woningen worden compleet met betegelde keuken, badkamer en toilet opgeleverd. De vloeren en wanden van de overige ruimtes kunt u naar eigen smaak afwerken. Muren worden behangklaar opgeleverd.