14 woningen in Kernhem, Ede


ADVERTENTIETERMIJN GESLOTEN
In de wijk Kernhem worden de komende jaren honderden nieuwe woningen gebouwd. Verspreid over de wijk biedt Woonstede betaalbare huurwoningen aan. In scherf 7 neemt Woonstede 7 bovenwoningen en 7 benedenwoningen af van ontwikkelaar Lithos Bouw en Ontwikkeling, die ook de bouw voor haar rekening neemt. 

Duurzaamheid
De woningen worden aardgasloos gebouwd en aangesloten op stadsverwarming. Daarnaast worden de woningen voorzien van goede isolatie, waardoor de energiekosten laag zijn.

Voorzieningen
Aan de oostkant van Kernhem ligt het winkelcentrum Parkweide, waar u met twee supermarkten, een drogist en diverse andere winkels prima terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Ede Centrum ligt op fietsafstand. Medisch Centrum Kernhem biedt een breed aanbod aan medische diensten, waaronder huisartsen, een apotheek, een verloskundige praktijk en een praktijk voor manuele- en fysiotherapie. Verder biedt de wijk scholen voor basisonderwijs, buitenschoolse opvang en kinderopvang. Aan de Parkrand ligt het wijkcentrum Kernhuis, waar bewoners van Kernhem en Veldhuizen A terecht kunnen voor cursussen, workshops en bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding.

Woningtype
Beneden- bovenwoningen
In Kernhem (scherf 7) realiseert Woonstede 14 beneden-bovenwoningen. De woningen zijn geschikt voor 1 en 2 persoonshuishoudens. De benedenwoningen hebben een tuin, de bovenwoningen een terras. Alle woningen krijgen een berging. 

Situatie
Bekijk hier de situatieschets. Het gaat om de woningen in blok A.

Indeling benedenwoning 
De benedenwoningen hebben een woonkamer met open keuken (ca. 35m²). De woning is voorzien van een basiskeuken met 3 onderkasten, 2 bovenkasten en een RVS aanrechtblad. De keuken heeft een deur naar de achtertuin. De grootte van de achtertuin varieert tussen de ca. 25 en ca. 45 m². Via de keuken is de slaapkamer (ca. 12m²) te bereiken. De deur naar de badkamer (3m²) is in de slaapkamer. Via de entree is het toilet bereikbaar. In de woonkamer is een deur naar de berging (2 m²) met de installaties en aansluiting voor een wasmachine. 
De tuin is aan de achterzijde afgesloten door een begroeid hekwerk (Hedera) met een poort en voorzien van een houten berging (ca. 6m²). Zie de situatieschets voor situatie per bouwnummer. Aan de voorzijde is de tuin afgescheiden door een haag. Eventuele bestrating in de tuin moet aan de voorzijde van de woning 50 cm van de erfgrens verwijderd zijn en aan de achterzijde 30 cm, om zo voldoende ruimte te bieden voor het plaatsen van de hagen en begroeide hekken. Deze bepaling en het onderhoud van de begroeiing worden ook vastgelegd in de huurovereenkomst.

Advertentiegegevens
Huurprijs (excl. servicekosten): €599,-
De huurprijs is gebaseerd op prijspeil 2020. Jaarlijks wordt in januari het prijspeil aangepast. Als uw woning na 1 januari van het volgend jaar wordt opgeleverd, kan de netto huur dus hoger uitvallen dan het hier genoemde bedrag.
Servicekosten: €3,36

Bekijk hier de plattegronden van de benedenwoningen.

Indeling bovenwoning 
Beneden is de entree met meterkast en een trap naar de eerste woonlaag. Via de overloop betreedt u de slaapkamer (ca 8m²), het toilet en de woonkamer met open keuken (ca. 31m²). De woning is voorzien van een basiskeuken met 3 onderkasten, 2 bovenkasten en een RVS aanrechtblad. De keuken heeft een deur naar het balkon (ca. 17m²). 
Met een vaste trap op de overloop komt u op de tweede woonlaag. Hier is een berging (ca. 2m²) met de installaties en aansluiting voor een wasmachine. Op deze verdieping is ook de badkamer (ca. 5m²) met een wastafel en douche. Als laatste is er op deze verdieping nog een zolderruimte (ca. 19m²). De houten berging (ca. 6m²) is via het parkeerhof bereikbaar.

Advertentiegegevens
Huurprijs (excl. servicekosten): €619,-
De huurprijs is gebaseerd op prijspeil 2020. Jaarlijks wordt in januari het prijspeil aangepast. Als uw woning na 1 januari van het volgend jaar wordt opgeleverd, kan de netto huur dus hoger uitvallen dan het hier genoemde bedrag.
Servicekosten: €3,36

Bekijk hier de plattegronden van de bovenwoningen.

Parkeren
Er zijn voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig op het parkeerhof aan de achterzijde van de woningen. De benedenwoningen hebben via de poort toegang tot de tuin.

Oplevering
De woningen van dit project worden naar verwachting in het laatste kwartaal 2020 opgeleverd, compleet met betegelde keuken, badkamer en toilet. De vloeren en wanden van de overige ruimtes kunt u naar eigen smaak afwerken. De wanden worden behangklaar opgeleverd.

Reageren
Belangstellenden kunnen van 22 juli tot en met 29 juli op de woningen reageren via huiswaarts.nu. Nieuwbouwwoningen worden op dezelfde manier geadverteerd als andere (bestaande) woningen. Dat betekent dat belangstellenden per adres reageren op een woning, met een maximum van 3 reacties. 
Terug  Terug