17 appartementen Stakenberg, Ede


Advertentietermijn geslotenIn de wijk Kernhem worden de komende jaren honderden nieuwe woningen gebouwd. Verspreid over de wijk biedt Woonstede betaalbare huurwoningen aan. Aan Stakenberg bouwt Woonstede 17 appartementen. De woningen zijn ontworpen door Synargio en worden gebouwd door Schutte Bouw.

Duurzaamheid
De woningen worden aardgasloos gebouwd. Ze worden aangesloten op stadsverwarming van Vattenfall. Daarnaast worden de woningen voorzien van goede isolatie, waardoor de energiekosten laag zijn.

Woningtype
De woningen op de begane grond hebben een eigen entree met inpandige berging. De woningen op de eerste en tweede verdieping zijn bereikbaar via de galerij. Er is een trappenhuis en lift aanwezig om op de galerij te komen. De bergingen voor de eerste en tweede verdieping zijn op de begane grond. De bergingen zijn te bereiken via een aparte toegang. Op de begane grond zijn ook twee scootmobielplekken. 

Bekijk hier de situatieschets.

Indeling appartement
De appartementen hebben een woonkamer met open keuken (ca. 23 m²). De woning is voorzien van een basiskeuken met 3 onderkasten, 2 bovenkasten en een RVS aanrechtblad. Houdt u rekening met elektrisch koken. De woonkamer heeft een deur naar de buitenruimte. De grootte van de buitenruimte varieert tussen een balkon van ca. 6 m² en een tuin van circa 20 m². Nummer 89E heeft ook een zijtuin. Via de entree heeft u toegang tot een inpandige berging (ca. 4 m²), een toilet (1 m²), badkamer (4 m²), slaapkamer (ca. 15 m²) en een tweede slaapkamer (7 m² of 10 m²).
Aan de voorzijde en de achterzijde is de tuin afgescheiden door een haag. Eventuele bestrating in de tuin moet aan de voorzijde en achterzijde van de woning 50 cm van de erfgrens verwijderd zijn om zo voldoende ruimte te bieden voor het plaatsen van de hagen en begroeide hekken. Deze bepaling en het onderhoud van de begroeiing worden ook vastgelegd in de huurovereenkomst.

Bekijk hier de plattegronden van de woningen.

Advertentiegegevens
Huurprijs (excl. servicekosten): €619,-
De huurprijs is gebaseerd op prijspeil 2020. Jaarlijks wordt in januari het prijspeil aangepast. Als uw woning na 1 januari van het volgend jaar wordt opgeleverd, kan de netto huur dus hoger uitvallen dan het hier genoemde bedrag.

Servicekosten
Begane grond: €14,26
Eerste en tweede verdieping: €34,86

Parkeren
Er zijn voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig op de parkeerplaats van winkelcentrum Parkweide aan de achterzijde van de woningen. Ook in de straat Stakenberg en in de omgeving van het appartementengebouw zijn openbare parkeerplaatsen.

Oplevering
De woningen van dit project worden naar verwachting eind 2020/begin 2021 opgeleverd, compleet met betegelde keuken, badkamer en toilet. De vloeren en wanden van de overige ruimtes kunt u naar eigen smaak afwerken. De muren worden behangklaar opgeleverd.

Reageren
Belangstellenden kunnen van 5 augustus tot en met 12 augustus op de woningen reageren via huiswaarts.nu. Nieuwbouwwoningen worden op dezelfde manier geadverteerd als andere (bestaande) woningen. Dat betekent dat belangstellenden per adres reageren op een woning, met een maximum van 3 reacties.


Achterkant, gezien vanaf Parkweide
 
Terug  Terug