NIEUWS - 9 maart 2016
Vervolgbericht: Inspectie rookmelders in woningen

Wij merken dat er onrust is ontstaan door ons bericht (op deze website en op Facebook) over een bedrijf dat zich uitgeeft voor Woonstede en langs de deuren gaat voor inspecties. In dit bericht willen wij de onrust wegnemen.

Wij hebben in het verleden telefoontjes gehad van verontruste bewoners. Bijvoorbeeld als een verkoper van een energiemaatschappij claimt met ons samen te werken en zo onze naam gebruikt om contracten af te sluiten. Als dit gebeurt, maken wij dit direct bekend via onze website en sociale mediakanalen om te voorkomen dat u als huurder wordt misleid. Afgelopen maandag dachten we opnieuw met een dergelijke organisatie te maken te hebben. Nadat wij enkele telefoontjes hadden ontvangen van verontruste bewoners, hebben wij intern nagevraagd wie hiervoor opdracht had gegeven. Dit werd ons niet direct duidelijk. Wij hebben toen het besluit genomen een waarschuwingsbericht te plaatsen.

Nu blijkt dat een medewerker van Woonstede de afgelopen dagen wel degelijk inspecties aan rookmelders heeft uitgevoerd. Met dit nieuwe bericht proberen wij de ontstane onrust weg te nemen. Onze oprechte excuses.

We verwijderen daarom ook het eerste geplaatste bericht, zodat delen niet meer mogelijk is.

Onze boodschap blijft, wees alert als er iemand bij u aanbelt. Medewerkers van Woonstede kunnen zich altijd legitimeren. Vraag hier actief om. Vertrouwt u het niet, laat de persoon dan niet binnen.

Directie Woonstede