NIEUWS - 31 maart 2016

  
20 april avond voor koopstarters

Woonstede organiseert op woensdag 20 april opnieuw een informatieavond voor koopstarters. Doel is in Ede bekendheid te geven aan de mogelijkheden die de corporatie voor starters heeft. Naast betaalbare woningen zijn dat ook een aantal regelingen die het kopen toegankelijk maken. 

Woonstede heeft voor starters betaalbare woningen. Eengezinswoningen zijn er met een inkomen vanaf € 30.000,- en appartementen met een inkomen vanaf € 20.000,-. Door de verlaging van het te lenen bedrag in 2016 is de keuze met name voor de jonge starter op de woningmarkt beperkt. Verkoopconsulent Mark Douma: “Er komt veel kijken bij het kopen van een eerste woning. Graag maken wij de starters wegwijs in alles wat er op hen af komt.”

Startersavond 20 april
De avond start om 19.30 uur aan de Telefoonweg 36, het kantoor van Woonstede. Er is een informatiemarkt met woningen die op dit moment te koop staan. Bezoekers hebben de gelegenheid om hypotheek te laten berekenen en huur- en koopprijzen met elkaar te vergelijken. Ook is er de mogelijkheid om presentaties bij te wonen over wat er anno 2016 allemaal komt kijken bij het kopen van een huis. Aanmelden voor deze avond is gratis en kan elders op de website.